|

O poveste demnă de un scenariu de film. O femeie a străzii a spart toate recordurile

După cum relatează presa americană, o femeie a străzii a fost protagonista unui video în timp ce cânta la metroul din Los Angeles. Videoul a devenit apoi viral atrăgând atenţia discografilor.

Emily Zamurka, numele cu care a fost identificată femeia străzii, a fost filmată săptămâna trecută în timp de interpreta ”O, mio babbino caro” a lui Puccini şi a ieşit astfel un video twittat de cartierul general al LAPD (Departamentul de poliţie din Los Angeles), cu textul „4 milioane de poveşti, 4 milioane de voci…câteodată trebuie să te opreşti şi să asculţi una dintre ele, ceva foarte frumos”.

Videoul a adunat 1 milion de vizualizări şi după ce clipul a devenit viral, s-a aflat că Zamurka, de 52 de ani, este o muziciană de stil clasic care a venit în SUA din Rusia, cu mai bine de 20de ani în urmă. A rămas fără adăpost după ce s-a îmbolnăvit şi a cheltuit mari sume de bani pentru îngrijirea medicală şi, mai mult, i s-a furat vioara sa preţioasă care valora 10.000 de dolari, în timp ce trăia pe străzi. …https://evz.ro/o-poveste-demna-de-un-scenariu-de-film-o-femeie-a-strazii-a-spart-toate-recordurile-un-celebru-producator-o-vrea.html