|

Oamenii străzii şi-au vândut pe băutură bocancii primiţi de la primarul Gabriela Firea!

Oamenii străzii şi-au vândut pentru nişte sume derizorii hainele de iarnă şi încălţămintea primite, la sfârşitul săptămânii trecute, de la Primărie. Apoi au dat buzna în cârciumi şi au băut toţi banii!

Gerul cumplit de afară i-a determinat pe reprezentanţii Primăriei să sară în ajutorul oamenilor fără adăpost şi să-i ajute să treacă mai uşor peste această perioadă, extrem de dificilă pentru ei. Potrivit unor surse din Poliţia Locală, după ce au auzit că la Gara de Nord se dau haine şi bocanci gratis, aceştia au pornit în grabă, cu mic cu mare, din toate colţurile Bucureştiului, să facă rost de pomană.

În acelaşi timp, conform surselor citate, mulţi au fost mobilizaţi chiar de către unii lideri interlopi care au influenţă în zonele în care îşi fac veacul şi trimişi de către aceştia să-şi ridice bocancii şi hainele groase, pentru a le cumpăra apoi, de la ei, la preţuri de nimic. Ba mai mult, unii oameni ai străzii au reuşit chiar să ia şi câte două rânduri de îmbrăcăminte. Aşa s-a ajuns ca bocancii donaţi de Primăria Generală să ajungă pe piaţa neagră la preţul de 40 de lei perechea, în timp ce o geacă s-a dat şi cu 20 sau 30 de lei bucata.

sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/oamenii-strazii-si-au-vandut-pe-bautura-bocancii-primiti-de-la-primarul-gabriela-firea-16475430