|

Om de afaceri mort într-un accident violent, la ieșirea din Suceava spre Adâncata

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a murit într-un accident rutier produs vineri seară, în zona de pădure dintre municipiul Suceava și comuna Adâncata. Bărbatul care a murit, Petru Girigan, din Adâncata, era un cunoscut om de afaceri în localitate și nu numai.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată vineri, în jurul orei 18.50, despre faptul că pe DN29A, drumul care leagă Suceava de Dorohoi, între Suceava și Adâncata, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul conducătorului auto. Anterior, pompierii militari de la Suceava, ajunși la fața locului, au constatat că este o mașină răsturnată în afara drumului iar bărbatul din interior este încarcerat și decedat.

Din cercetările ulterioare a rezultat că Petru Girigan conducea autoturismul Lexus pe DN 29 A, pe direcția dinspre Suceava spre Adâncata, și a pierdut brusc controlul asupra mașinii. Aceasta a intrat pe sens opus, după care a părăsit carosabilul, răsturnându-se în pădurea de la marginea drumului național. Accidentul pare a fi avut în prim-plan și viteza ridicată.

Din păcate, încă o constatare tristă este că, în plină stare de alertă maximă provocată de coronavirus, sucevenii mor pe capete în accidente rutiere.

Este al 21-lea om care moare, în mai puțin de trei luni, pe șoselele din județ, de la începutul anului. Și mai grav, sunt cinci decedați în accidente în interval de aproximativ zece zile…https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-03-23/Om-de-afaceri-mort-intr-un-accident-violent-la-iesirea-din-Suceava-spre-Adancata