|

Omul de afaceri Ovidiu Rotaru, decedat în urma unui infarct!

INCREDIBIL Un cunoscut om de afaceri din Bârlad, Ovidiu Rotaru, fost rugbyst si inginer la SC Rulmenti Bârlad, a decedat pe 11 februarie la orele 21.30, fulgerãtor. Ovidiu Rotaru avea doar 48 de ani, o familie frumoasã, doi copii si multe planuri de viitor. Totul s-a terminat însã brusc, pe 11 februarie. A fost depus la morga spitalului bârlãdean, iar ieri s-a efectuat necropsia. Decesul a survenit în urma unui infarct, cel mai probabil cauzat de un stres puternic, pe care Ovidiu îl trãia de ceva timp, din cauza problemelor financiare ale firmei pe care o detinea. Corpul sãu este depus la Biserica „Sf. Ioan” din Bârlad, unde toti cei care l-au cunoscut si apreciat ca om, prieten si coleg, pot sã-i aducã un ultim omagiu.

Moartea bruscã a unui cunoscut om de afaceri, de numai 49 de ani, a bulversat multi bârlãdeni si, mai ales, mediul de afaceri al acestui oras. Ovidiu Rotaru, un om sufletist, cuminte, respectuos si muncitor, s-a stins fulgerãtor pe 11 februarie. Seara s-a simtit rãu, se sufoca si îi amorteau mâinile. Sotia sa a chemat Ambulanta la 112, care a pornit spre locuinta familiei Rotaru, dar femeia n-a avut rãbdare sã astepte. S-au urcat amândoi în masina personalã plecând spre spital, dar Ovidiu Rotaru, aflat pe bancheta din spate, a intrat în comã. În dreptul Casei Cãsãtoriilor de pe B-dul Epureanu s-au întâlnit cu Ambulanta, care a preluat pacientul în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început resuscitarea încã din Ambulantã, însã dupã mai bine de o orã de încercãri disperate de a-i reporni inima, a fost declarat decesul. Spre disperarea sotiei si a celor doi copii, care asteptau o minune. Corpul neînsufletit a fost depus la morga spitalului bârlãdean, iar ieri dimineatã a fost efectuatã autopsia. Medicul legist Sergiu Sãvinescu a precizat cã decesul a fost cauzat de problemele de la inimã, cel mai probabil de un infarct. De asemenea, s-a vãzut cã avea si ceva probleme la plãmâni. Prin mediul de afaceri bârlãdean se spune cã probleme care au cauzat un stres foarte mare lui Ovidiu proveneau de la firma sa de confectionat usi si ferestre din termopan, deoarece a fost tepuit de o sumã foarte mare de bani, de o firmã din Ardeal, Ovidiu fiind nevoit sã se împrumte pentru a achita furnizorii, ajungând sã aibã mari probleme cu plãtile. Era stresat, pentru cã era un om foarte corect si a pus la inimã orice problemã întimpina, iar asa ceva a dus, iatã, la moartea sa timpurie.

Plâns de sute de prieteni, colegi si rude

Fost inginer la SC Rulmenti SA, Ovidiu Rotaru si-a deschis de mai bine de zece ani o firmã de familie, un atelier de confectionat si montat termopane, afacerea fiind sursa de venit a familiei sale. Era foarte cunoscut în Bârlad datoritã acestei afaceri si datoritã pasiunii sale pentru rugby. Pe pagina de socializare au început sã curgã mesajele de condoleante, prietenii fiind luati total prin surprindere de decesul fulgerãtor a lui Ovidiu. „Teribilã si neasteptatã veste. În asemenea momente nu poti gandi decât cã Dumezeu îi alege pe oamenii buni sã îi ia alãturi de El mult prea devreme. Drum bun, Ovidiu Rotaru!”, scrie Sabina. „Doamne Dumnezeule!!! Nu pot sã cred!!!!! Ovidiu a plecat la stele, fãrã sã îsi împlineascã visele pentru familia sa frumoasã!! Atât de repede?? Atât dureazã sã pleci?? Condoleante familiei si multã putere pentru a depãsi asa greu moment! Dumnezeu sã-l ierte! Nu pot sã cred!!”,a scris si Liliana. „Nimeni nu este întrebat, când doreste sã-si ia rãmas bun de la aceastã lume. A plecat prea devreme, lãsând în urmã numai tristete si durere. Fie ca bunul Dumnezeu sã-i odihneascã sufletul bunului nostru prieten, iar familiei sã-i dea mângâiere si putere sã meargã mai departe! Odihnã vesnicã, Ovidiu Rotaru!”, a scris si Mihaela. Dumnezeu sã-l ierte!

Ovidiu Rotaru este depus la Biserica „Sf. Ioan” din Bârlad, iar înmomântarea va avea loc mâine, 14 februarie, la Cimitirul „Eternitatea” din Bârlad.