|

Onilã, rusinea Bisericii, stã tot într-un palat si are „slugi” la scarã! ! (FOTO)

DE RÂSUL CURCILOR… Jurnalistii din Piatra Neamt de la cotidianul Mesager de Neamt au gãsit locul unde îsi executã „greaua” penitentã fostul episcop homosexual Corneliu Onilã. Acesta este „încartuit” într-o casã apartinând Mãnãstirii Vãratec, casã cãreia localnicii îi spun „Palatul” si unde a locuit ÎPS Bartolomeu Anania, Mitropolitul Clujului, atunci când s-a retras în anul 1982 si s-a dedicat scrisului. Pedeapsa cea mai mare pentru cãlugãrul homosexual Onilã nu este cã a fost „exilat”, scos din functie si cã a ajuns oaia neagrã a BOR, ci faptul cã el locuieste acum la o mãnãstire cu 300 de cãlugãrite! Este de notorietate cã fostul episcop al Husilor ura de moarte femeile. De aceea probabil si-a adus un sofer (fratele lui) si doi cãlugãri, dintre care unul este Iorest, „mâna” dreaptã a fostului episcop Corneliu Onilã. Jurnalistii de la mesagerulneamt.ro au stat de vorbã si cu localnicii din Vãratec si acestia sunt idignati de faptul cã cel care aproape a îngropat BOR din cauza pasiunii sale pentru bãrbati, locuieste în mânãstirea Vãratec si se plimbã nestingherit printre ei! „L-au ascuns aici. Nu e normal. Oricum, e o rusine pentru noi. Nu trebuia sã-l aducã aici”, a spus unul dintre localnici indignat! De observat cã luxul i-a intrat în sânge lui Onilã, care nu pare a da semne cã îi pare rãu pentru ce-a fãcut.

Cotidianul din Piatra Neamt, Mesagerul de Neamt, a depistat unde îsi executã „penitenta” fostul Episcop al Husilor, rusinea BOR – Corneliu Onilã. „Fostul episcop al Husilor, Corneliu Bârlãdeanu, cel care si-a pierdut functia în urma aparitiei publice a unor filmulete în care apãrea întretinând relatii homosexuale cu un seminarist, se pare cã si-a gãsit loc de odihnã si penitentã într-o casã de la Mãnãstirea (de maici) Vãratec. El a fost zãrit de mai multi localnici din satul Vãratec, care locuiesc în apropierea <<Palatului>>, asa cum este cunoscutã de localnici casa în care stã acum Corneliu Onilã”, scrie mesagerulneamt.ro. La Mãnãstirea Vãratec sunt 300 de cãlugãrite, lucru care ar putea sã fie pentru Onilã o pedeapsã, sã vadã atâtea femei în jurul lui, în conditiile în care el urãste femeile din toti rãrunchii.

Onilã nu poate fãrã palat si slugi!

Cei care le-au arãtat jurnalistilor nemteni unde stã Onilã, au fost localnicii! Care sunt foarte nemultumiti cã rusinea BOR stã în satul si în mãnãstirea lor, cã este tratat preferential, cã are dupã el slugi (sofer si doi cãlugãri). „De vreo douã luni, locuieste în Palat fostul episcop de Husi. A venit cu alti trei slujitori. Unul e soferul si ceilalti doi nu stiu ce hram poartã. De când a venit aici, s-au fãcut lucrãri pentru reteaua cu apã si au dus tevile pânã la Palat. În schimb, eu si alt vecin am rãmas fãrã apã la retea. Ne-au tãiat tevile noastre. Cã apa venea din deal, prin cãdere. I-a tras apã doar fostului episcop. Au mai trecut pe aici masini cu instalatori, care au schimbat centrala si caloriferele din Palat”, le-a spus jurnalistilor de la Mesagerul de Neamt un localnic, vecin cu fostul episcop.

Le este rusine cã asemenea cãlugãr locuieste lângã ei!

Localnicii din Vãratec nu sunt deloc încântati cã Onilã, fostul episcop al Husilor, s-a mutat pe lângã ei. “L-am zãrit acum câteva sãptãmâni pe fostul episcop si încã un slujitor de-al lui pe la marginea pãdurii. Se plimbau. Sã fi fost ora 3 dupã-amiazã. I-am salutat si atât”, a mãrturisit un alt localnic. „L-au ascuns, aici. Nu e normal. Dar, dacã maica staretã e sorã cu episcopul Romanului si Bacãului, se cam leagã. Se spune cã aceastã casã, Palatul, cum îi spunem noi, ar fi în administrarea Episcopiei Romanului si Bacãului. Asa se aude. Oricum, e o rusine pentru noi. Nu trebuia sã-l aducã aici”., a spus un alt cetãtean din Vãratec.

SURSA: http://mesagerulneamt.ro/2017/12/foto-episcopul-homosexual-la-husilor-cazat-in-varatec-la-palat/