|

Papp a debutat la nationalã

Fundasul Vasluiului a fost integralist în meciul contra Ucrainei

Desi a avut o evolutie foarte bunã pe parcursul celor 90 de minute, fundasul Vasluiului a avut ghinion la executarea loviturilor de departajare. Paul Papp a ratat un penalty, dar a fãcut un meci bun, având o prestatie apreciatã de mai toti oamenii de fotbal.

Paul Papp a debutat marti seara la prima reprezentativã, în meciul contra Ucrainei, si a avut o evolutie foarte bunã pe durata celor 90 de minute. La sfârsitul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2, vecinii din nord impunându-se dupã executarea loviturilor de departajare. Din nefericire apãrãtorul Vasluiului, Paul Papp, nu a reusit sã marcheze, acest lucru costând-o pe România calificarea în finala turneului amical “Cyprus Cup”. În finala micã tricolorii au întâlnit, asearã, reprezentativa tãrii gazdã, selectionerul Rãzvan Lucescu trimitând în teren o formulã schimbatã. Paul Papp nu a fost nici pe lista de rezerve, dar în teren a fost trimis Dragos Grigore, vasluianul care este legitimat la clubul Dinamo Bucuresti.

“Papp a executat impecabil la antrenamente”

La finalul partidei cu Ucraina, Rãzvan Lucescu a explicat de ce l-a pus pe Paul Papp sã execute lovitura de pedeapsã. În ciuda înfrângerii, selectionerul s-a declarat multumit de spiritul adus de debutantii la echipa nationalã.

“Mã satisface acest 2-2 contra Ucrainei, în conditiile în care am avut multi debutanti, multi absenti. Am o satisfactie, jucãtorilor care au participat le dã o altã stare de spirit, o încredere si probabil cã acest lucru îi va ajuta si la echipele lor de club. Am exersat loviturile de la 11 metri la aproape fiecare antrenament si Papp a executat impecabil de fiecare datã. Nu stiu ce a pãtit acum.” – Rãzvan Lucescu.