|

Părinţii Mădălinei Manole au câştigat dreptul de a sta cu nepotul lor

Judecătoria Buftea a stabilit, vineri, că Ion şi Eugenia Manole, părinţii cântăreţei Mădălina Manole, îl pot lua acasă pe nepotul lor două weekend-uri pe lună şi pe perioada vacanţelor, după ce au admis cererea celor doi în procesul deschis împotriva lui Petru Mircea, soţul artistei.

Instanţa a decis că fiul Mădălinei Manole, care s-a sinucis în iulie 2010, poate locui cu bunicii din partea mamei în primul şi al treilea weekend din fiecare lună, dar şi alte câteva săptămâni pe timpul vacanţelor. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Părinţii Mădălinei Manole au deschis, în noiembrie 2010, un proces la Judecătoria Buftea, împotriva lui Petru Mircea, soţul artistei, în care cereau instanţei să stabilească un program de vizitare a nepotului lor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus în luna ianuarie, prin rezoluţie, neînceperea urmării penale pentru infracţiunea de omor în cazul Mădălinei Manole, anchetatorii stabilind că moartea artistei nu a fost consecinţa vreunei fapte penale. Mădălina Manole a fost găsită moartă, în dimineaţa de 14 iulie 2010, de soţul său, în locuinţa din Otopeni. Incidentul a fost anunţat de acesta la 112 în jurul orei 6.30, însă medicii sosiţi de urgenţă nu au mai putut-o salva pe cântăreaţă.

REALITATEA.net