|

PDL Bârlad a scos “pe piatã” “Cartea minciunilor USL”

LANSARE Daniel Buzamãt, presedintele PDL Bârlad, a lansat ieri în cadrul unei conferinte de presã “Cartea minciunilor USL”, Buzamãt mentionând totodatã cã aceasta va fi înmânatã si bârlãdenilor pentru a fi cunoscutã. Presedintele PDL Bârlad a prezentat, odatã cu minciunile USL la nivel de guvern, si minciunile USL la nivel local, de aici nelipsind juratul pe Biblie a alesilor PSD, cã nu vor accepta venirea Chevron în judet. Buzamãt a dat o replicã si ideii primarului de Bârlad de a împusca consilierii si presa care se opun initiativelor sale, precizând cã el, consilierul local Buzamãt, i-ar agãta într-un cui pe Constantinescu, Solomon si Buzatu si i-ar arde la tãlpi cu lumânarea pentru toate minciunile spuse bârlãdenilor.

Daniel Buzamãt, presedintele PDL Bârlad si consilier local în cadrul CLM Bârlad, a spus ieri, într-o conferintã de presã, cã USL a început printr-un program mincinos. “PDL s-a ocupat sã facã un bilant, aceastã sumã de esecuri care a însemnat guvernarea USL. «Cartea minciunilor USL» este un document de substantã, tehnic, în care PDL a inventariat toate minciunile promovate de USL”, a precizat Daniel Buzamãt. El a spus cã acest document a fost întocmit de guvernul alternativã al PDL pentru a fi un moment de referintã în fata celor care vor sã cucereascã puterea prin minciunã. “Acest document «Cartea minciunilor USL» poate ajunge prin dumneavoastrã, presa, la bârlãdeni care trebuie sã cunoascã vorbele si faptele USL”, a spus Daniel Buzamãt. El a mentionat cã acest document aratã cã guvernarea USL a produs “dezastru în mod generalizat” si cã “firul rosu” al acestei guvernãri este “incompetenta care a mers mânã în mânã cu coruptia”. Buzamãt a adãugat cã aceastã guvernare USL a dat “o pleiadã de ministri care au luat calea tribunalelor si unii dintre ei calea penitenciarelor, ceea ce este fãrã precedent”. El a adãugat cã PDL este singurul partid de opozitie care face o opozitie neîncetatã la PSD pentru a opri abuzurile USL. “Cartea minciunilor USL, 22 de luni de guvernare USL, 22 de luni de jaf, incompetentã si imunitate” are pe copertã pozele lui Victor Ponta si Crin Antonescu si mentionat lângã sigla USL “Jaf! Imunitate! Incompetentã!”, iar pe coperta din spate “Minciunã pânã la capãt”. “USL s-a nãscut din urã, s-a hrãnit din minciuni si a murit în lupta pentru ciolan”, se aratã în pagina de început a documentului, care cuprinde 47 de pagini.

Minciunile USL – la mare cãutare la Bârlad

Conform declaratiilor presedintelui PDL Bârlad, Daniel Buzamãt, minciuna este la rang de cinste pentru USL, special la Bârlad, unde Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui si al CJ Vaslui, deputatul Adrian Solomon, presedintele PSD Bârlad si Constantin Constantinescu, primarul Bârladului, au mintit cu o nonsalantã greu de egalat, înaintea alegerilor din 2012, jurând pe Biblie cã nu vor accepta sub nicio formã venirea companiei Chevron în judet. “Nu pot sã nu marchez momentul, având în vedere cã pe 26 aprilie se vor împlini doi ani de la prima manifestare din România împotriva gazelor de sist si a Chrevron, care a avut loc la Bârlad. Nu pot sã nu-l amintesc aici pe deputatul Solomon, care în cele douã mandate de deputat de Bârlad a oferit numai circ, a fost cel care a jurat cu mâna pe Biblie cã în perimetrul judetului Vaslui nu se vor extrage gaze de sist. Imediat dupã câstigarea alegerilor, domniile lor au uitat ce au promis, au uitat cã au pus mâna pe Biblie si au jurat în fata lui Dumnezeu cã se vor tine de cuvânt. Autoritãtile locale au luat modelul lui Victor Ponta si mint cu nerusinare. Mã refer în special la acea <<inventie>> cu investitorul strategic ce dorea sã facã o fabricã de ansamblat tractoare, care s-a dovedit a fi o cacealma, domnul primar aruncând vina nerealizãrii investitiei în spatele Opozitiei si a presei locale. Minciuna pe plan local este evidentã: la noi la Bârlad ne cam jucãm cu proiectele – vezi canalizarea menajerã din Munteni – Podeni, cu studiu de fezabilitate plãtit de douã ori. Si sunt multe minciuni, care vor fi demontate pas cu pas în curând – vezi împrumuturile fãcute pe spinarea cetãtenilor si alte minciuni grave”, a mai spus Buzamãt.

“I-as agãta într-un cui si i-as arde cu lumânarea la tãlpi!”

Fãcând referire la amenintãrile adresate de primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, care a spus acum câteva zile cã ar împusca consilierii care i se opun, Daniel Buzamãt a spus cã are si el o idee de pedepsire a mincinosilor din guvernarea localã a PSD. “Stiam cã domnul primar are un limbaj mai colorat fatã de cei care se opun proiectelor sale si îi rãspund altfel: eu, personal, pe dumnealui, pe Solomon si Buzatu, i-as agãta undeva într-un cui si i-as arde pe tãlpi cu lumânarea, pentru toate nerealizãrile din Bârlad, pentru somerii de la IRB, pentru neajunsurile de la spitalul bârlãdean, pentru cum aratã orasul în afara Bulevardului Republicii, strãzile fiind ca dupã rãzboi, pentru banii cheltuiti pentru plombãri de atâtia ani de zile, pentru milioanele de lei aruncate în aceleasi plombe, aceleasi gãuri pe strãzi an de an, fãrã ca cineva sã se gândeascã cã banul public nu este al lor, ci al bârlãdenilor!”,a spus în încheiere Daniel Buzamãt.