|

Pedofil prins într-o pensiune din Iași după ce a intrat peste o fată de 13 ani în casă

Un pedofil care se ascundea de mai multă vreme de autorități a fost prins la sfârșitul lunii trecute într-o pensiune din Iași. Individul de 45 de ani agresase ultima oară o fată de 13 ani din Botoșani după ce o păcălise că intră în casă pentru a verifica instalația de apă.

Bărbatul de 45 de ani fusese cercetat și în Italia și Marea Britanie pentru agresiune sexuală, iar în țară reușise să se ascundă de autorități fugind din localitate în localitate, ascunzându-se în ultima perioadă în București, Botoșani și Iași.

Ultima oară când polițiștii au pornit pe urmele sale agresase sexual o copilă de 13 ani din Botoșani. Individul a abordat-o și i-a spus că vrea să verifice instalația de apă din casa ei. I-a cerut să îl lase să intre. Fapta s-a petecut pe 10 iunie.

Pedofilul a reușit să fugă și s-a refugiat luna trecută în pensiunea Arnia din Iași aflată în apropiere de Gară. Acolo a fost și prins de către polițiști, urmând ca zilele următoare să-și afle pedeapsa pentru toate faptele sale. ….https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/pedofil-prins-intr-o-pensiune-din-iasi-dupa-ce-a-intrat-peste-o-fata-de-13-ani-in-casa–260074.html