|

Petrecerea Mãmicilor, în parteneriat cu Primãria Vaslui

INVITATIE… Vesti noi în ceea ce priveste prima editie a evenimentului Petrecerea Mãmicilor, programatã pe data de 7 Martie, la Complex Noblesse. Primãria Vaslui a devenit partener al acesteia si, datoritã noii colaborãri, organizatorii au putut reduce pretul biletului de la 360 lei la 300 lei. De asemenea, acestia au fãcut public programul petrecerii si au oferit câteva indicii despre surprizele de care vor avea parte invitatii. “Va fi prezentã la eveniment si o formatie cu traditie, care apartine de Teatrul National Iasi, a avut spectacole în 22 de tãri, inclusiv în Japonia si China, plus toatã Europa. Este o formatie ce a colaborat cu artisti valorosi, printre care si Goran Bregovic si Orchestra Filarmonicii din Viena”, au anuntat organizatorii.

Petrecerea Mãmicilor va începe la ora 20:00, cu o prezentare de parenting si tombola cu elemente suprizã. Apoi, Doinita Fluturu si Tomis Junior vor întretine atmosfera. De asemenea, va sustine un recital si solista de muzicã popularã Silvia Ene. Invitatii vor avea parte de bucate alese, bãuturã si distractie la superlativ. “Acest concept si anume sãrbãtorirea anualã a mãmicilor din Vaslui reprezintã un prilej de bucurie si rãsfãt pentru toate doamnele, fie cã primesc cadouri din partea bãrbatilor, fie cã îsi fac singure un dar de ziua lor, mãmicile au ocazia sã petreacã frumos, socializând, deconectându-se chiar si pentru o noapte de la rutina zilnicã, stabilind noi conexiuni. Deviza aleasã pentru celebrarea mãmicilor: <Schimbarea are un singur nume: dragostea este putere; puterea este femeia; femeia este mama>. Imagineazã-ti!”, este îndemnul organizatorilor.

O parte din banii de pe bilete vor fi donati campaniei “Noi facem un spital”

De asemenea, acestia au explicat si motivele pentru care au luat initiativa de a organiza un astfel de eveniment. “De ce organizãm acest eveniment? În principiu, facem asta ca sã simtim cã participãm la o schimbare, pentru cã aducem ceva în plus în viata noastrã, cunoastem oameni, modele, informatii si idei. Gestul dumneavoastrã de a participa la acest eveniment este un privilegiu, nu este o obligatie. Cred cã schimbarea este în noi. Si mai cred ca fiecare oras are ceva de oferit, fiecare oras este unic. Mândrã cã sunt din Vaslui. O parte din banii de pe bilete vor fi directionati spre campania “Noi facem un spital”. Multumesc tuturor celo care sustin acest eveniment, Primãriei Vaslui, pentru cã ne este partener si datoritã ei am putut sã reducem tariful meniului de la 360 lei la 300 lei, Complexului Noblesse, care va gãzdui evenimentul, invitatilor nostri speciali, care vor sustine programul artistic, precum si celor care au achizitionat sau vor achizitia bilete”, a transmis Georgiana Pascariu, coordonatoarea evenimentului. Cei care vor sã-si rezerve locul sau doresc mai multe informatii despre Petrecerea Mãmicilor, pot lua legãtura cu Georgiana la numãrul de telefon 0758 678 687.