|

PNL Bârlad si finalul de campanie electoralã: iesiti la vot si spuneti „Da” la Referendum | FOTO

PUBLICITATE ELECTORALA

COMUNICAT ELECTORAL…Campania electoralã este în plinã desfãsurare pentru liberalii bârlãdeni. Presedintele filialei locale, Dumitru Boros a precizat cã împreunã cu membri Biroului Local, consilieri locali si simpatizanti ai P.N.L., a luat Bârladul la pas. „Oamenii sunt deschisi, dialogheazã cu noi si au asteptãri mari de la Partidul National Liberal. Le-am explicat oamenilor cã avem ce mai bunã echipã de candidati la alegerile europarlamentare si cã programul nostru sustine modernizarea României, mediul de afaceri, stabilitatea fortei de muncã, învãtãmântul, sãnãtatea, agricultura, infrastructura, etc. Am difuzat materiale în care sunt structurate directile de actiune ale P.N.L. pentru perioada 2019-2024″, a precizat Dumitru Boros.

Bârlãdenii au vrut clarificãri si despre obiectivele care se implementeazã în plan local. „Le-am spus cã urmeazã ca anul acesta sã terminãm proiectul de canalizare Munteni-Podeni, aprox. 25 km., sãptãmâna aceasta urmeazã sã fie scos la licitatie al doilea proiect -fazarea de apã si canal, în valoare de 50.518.055 lei, fãrã T.V.A., proiecte care vor duce la îmbunãtãtirea conditiilor de viatã ale locuitorilor zonei. În primele zile ale sãptãmânii ce urmeazã va fi scos la licitatie proiectul „Asfaltare strãzi Gheorghe Emandi”, care cuprinde în realitate 9 strãzi. Acest proiect este asteptat de oameni de ani de zile si sperãm ca anul acesta sã începem chiar lucrãrile. Valoarea proiectului este de aprox. 10,5 milioane lei”, a precizat Dumitru Boros

Precizãri cu privire la rectificarea bugetarã si infrastructura rutierã

„S-au fãcut afirmatii gratuite cum cã Primarul ar fi luat bani de la diferite scoli din finantarea de bazã si ar fi dus la alte scoli aflate în dificultate. Pânã în prezent, nu s-a luat niciun ban de la nicio scoalã. Toate deciziile au fost si vor fi luate transparent. În legãtura cu infrastructura, precizez cã S.C. Reiser a concentrat toate fortele la plombãri pentru a repara cât mai repede strãzile din municipiu. Situatia se va schimba dacã vom obtine acea finantare europeanã de aproximativ 10 milioane de euro în infrastructurã, pe mobilitatea urbanã. Este adevãrãt cã am luat ca modele orasele din vest, dar apreciez cã la Bârlad lucrurile au început sã se schimbe în bine. Anul 2019 va fi un an hotãrâtor pentru cã multe proiecte au parcurs etapele de evaluare si urmeazã sã fim chemati sã semnãm contractele de finantare. Îi îndemn pe cetãtenii municipiului Bârlad sã meargã la vot, sã voteze echipa P.N.L. pentru alegerile europarlamentare si sã voteze DA la ambele întrebãri la referendum”.

(La comanda PNL, CMF 41190007)

Dumitru Boros, presedintele PNL Bârlad