|

Polițist decedat în accidentul din Secuieni

Este vorba despre subinspectorul Ionuț Alexandru Tănase, în vârstă de 31 de ani, din Boghicea. El lucra la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

În accident, un alt tânăr în vârstă de 28 de ani, din Secuieni, și-a pierdut viața.

Potrivit unor surse medicale, starea celor trei victime transportate la spital este următoarea:

  • tânărul de 23 de ani, din Secuieni, a fost trimis la Iași cu fractura tastare a corpului vertebral T12 cu fractura a apofizei transverse drepte ai a ambelor hemilamine posterioare, fără compresiune asupra sacului dural. Fractura a apofizei transverse a corpului vertebral L1.
  • tânărul de 34 de ani, din Secuieni, a ajuns la spital cu policontuzii, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței. A fost evaluat neuro și chirurgical în urma cărora au fost excluse afecțiunile grave. Internat pe secția de ortopedie pentru fractura bimaleolara cu deplasare, cu indicații chirurgicale în curs de investigații.
  • tânărul de 29 de ani (șoferul), din Secuieni, se află pe Secția de Terapie Intensivă.

Reamintim că duminică seară, în jurul orei 22:40, în timp ce un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Secuieni conducea un autoturism pe DC 87, pe direcția de mers Secuieni-Butnărești, în afara localității Butnărești, pe un sector de drum curbă ușoară la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, părăsind parțial partea carosabilă după care ar fi revenit pe carosabil și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un cap de pod situat pe partea stangă a drumul și ulterior, cu un arbore. …https://realitateadeneamt.net/index.php/2019/09/30/politist-decedat-in-accidentul-din-secuieni-foto/