|

Politistii locali dau lectii de educatie civicã! (facsimil)

NU E BINE SÃ VORBESTI DE RÃU POLITICIENII

INSTRUITI Dupã episodul “harpistul”, politistii comunitari din Vaslui ies din nou în evidentã. Unul din angajatii de la Politia Localã Vaslui a întocmit un raport devastator în care explicã în ce împrejurãri a amendat un biciclist care a profanat granitul primarului Pavãl. Acesta a atentionat biciclistul recalcitrant cã nu e bine cum gândeste! “Recalcitrantul” îsi exprimase un punct de vedere comun printre români, si anume faptul cã trãim într-o tarã subjugatã de politicieni corupti. Norocul lui cã a fost lãmurit de politistul local!

Un biciclist a fost amendat în timp ce trecea prin parcul de lângã Teatrul de Varã din Vaslui. Evident, politistul local si-a fãcut datoria, nu se pune în discutie profesionalismul acestuia. Interesat, însã, e raportul întocmit de politistul local. În acest raport, este ilustratã cu lux de amãnunte fapta huliganicã a biciclistului, precum si atitudinea de specialist pe care a avut-o politistul. Lãsând la o parte greselile gramaticale si de exprimare inerente acestei profesii, atrage atentia devotamentul extraordinar al politistului, un organ al legii care l-ar face si pe Javert al lui Victor Hugo sã se aplece cu respect în fata acestuia.

“Nu e bine cum gândesti!”

Politistul incoruptibil a mentionat în raport cã biciclistul “striga cu glas tare” (sunt unii care strigã si în soaptã) niste chestiuni care nu sunt conforme cu gândirea corectã a unui cetãtean român: “Aproape pe toatã perioada în care am executat legitimarea acesta striga cu glas tare cã trãim într-o tarã liberã subjugatã de judecãtori, procurori, politisti si jandarmi cât si de politicieni care dau legi în defavoarea cetãtenilor trãind din spãgi si hotii. L-am atentionat cã nu este bine cum gândeste si cum se comportã dupã care am procedat la sanctionarea acestuia…”, scrie politistul nostru specialist în conduitã civicã! Poti sã-l contrazici?