|

Porumboiu: “FC Vaslui va evolua cu Steaua”

Încrezãtor cã situtia de la club se va îmbunãtãti

DETENSIONARE…Cu câteva ore înaintea meciului cu “ros-albastrii”, fostul patron al Sporting Club Vaslui, Adrian Porumboiu încearcã sã creeze climatul necesar echipei pentru a fi concentratã doar la joc. Acesta a afirmat cã o o parte din jucãtori au primit banii, urmând ca în viitorul apropiat, si restul sã-si încaseze restantele salariale.Totodatã, omul de afaceri a negat problema combustibilului necesar autocarului, declarând în spirit de glumã cã “echipa va ajunge la meciul cu Steaua cu motorinã dus-întors.”

Adrian Porumboiu, fostul patron al Sporting Club Vaslui, este convins cã echipa galben-verde va disputa partida cu Steaua de vineri seara, declarând în acelasi timp cã imaginea de dezastru promovatã de actualul actionar majoritar al clubului nu este una conformã cu realitatea. ” Nu sunt administratorul clubului si nu stiu ce se întâmplã acolo, dar stiu cã o parte din jucãtori si-au primit banii si urmeazã si cealaltã parte. Eu cred cã echipa va ajunge la meciul cu Steaua în ciuda imaginii de dezastru pe care o transmite cineva în unele publicatii.” a afirmat Porumboiu. Acesta a negat si informatia lansatã de Damian, potrivit cãreia clubul nu ar mai avea combustibil necesar deplasãrii la Bucuresti. “Probabil el (n.r. Damian) vrea sã bea motorina pentru a-si lua vitezã. Cum sã nu existe motorina? Echipa ajunge la meci. Eu asa cred. Sunt probleme, dar acestea se pot rezolva sub o altã forma, nu iesind si tipând. Sunt convins cã lucrurile se vor aseza pe fãgasul lor”, a mai spus Porumboiu.

Damian, contrazis si de jucãtori

Declaratia datã de actualul patron al clubului, Ciprian Damian, celor de la Sport Total FM, potrivit cãreia mai multi jucãtori ai FC Vaslui au ajuns sã se împrumute prin oras pentru a-si duce traiul, a fost dezmintitã ieri de fotbalisti. Nuno Viveiros, unul din jucãtorii la care Damian fãcea referire, a precizat cã niciodatã nu a apelat la astfel de împrumuturi. “Nu este adevãrat ce se spune. Nu sunt cersetor. E o situatie delicatã la club, însã nu am împrumutat niciodatã bani. Sunt o persoanã organizatã si am avut grijã sã-mi pun deoparte anumite sume de bani. E trist ceea ce se întâmplã la echipã, însã nu am apelat la împrumuturi. E o minciunã sã se vorbeascã asa de mine”, a declarat Viveiros.