|

Poti contribui de astazi la motivarea angajatilor tai cu un minim efort

Stii ca performanta companiei tale depinde intr-o mare proportie de entuziasmul si implicarea echipei? Ai vrea sa gasesti acele solutii care sa-ti motiveze angajatii pe termen lung? Ai vrea sa-i stii multumiti si dornici ca si tine sa isi optimizeze activitatea in fiecare zi?

Atunci este important sa stii ca ai la dispozitie un instrument modern, usor de implementat si apreciat de angajatii din Romania care presupune un efort minim de gestionare din partea ta. Cardurile de masa Chèque Déjeuner sunt solutia prin care angajatii beneficiaza de suport extra salarial pentru cresterea puterii de cumparare a produselor alimentare si pentru o calitate sporita a vietii la locul de munca. Oferirea unui astfel de beneficiu creeaza o legatura solida intre angajator si angajati, acestia din urma simtindu-se valorizati si recompensati.

Prin intermediul platformei www.chequeonline.ro atasata cardurilor de masa Chèque Déjeuner, angajatorii efectueaza o singura comanda de carduri de masa o data la 4 ani, iar alimentarea se poate realiza 24/7 de pe aceeasi platforma.

Platforma online poate fi utilizata si de angajati pentru controlul tranzactiilor sau operatiunilor de activare/blocare a cardului. Pe langa platforma, salariatii au la dispozitie aplicatia mobila Card UpRomania prin care pot accesa informatii despre tranzactii, soldul disponibil, configurarea traseului pana la cei mai apropiati parteneri care accepta tichete de masa electronice, dar si informatii legate de ofertele propuse de partenerii din reteaua Up Romania. Controlul soldului, dar si al tranzactiilor se poate face si prin serviciul SMS oferit de Up Romania.

Cardurile de masa permit plati fractionate si rapide prin intermediul tehnologiei contactless, scurtand considerabil timpul petrecut la casa in magazine. Cardurile de masa Chèque Déjeuner sunt acceptate de toate marile retele comerciale, precum si intr-o gama larga de restaurante, fast-food-uri sau companii de catering, oferta fiind generoasa la nivel national.

Cardurile de masa beneficiaza de aceleasi facilitati fiscale ca si tichetele de masa pe suport de hartie, fiind  scutite de la plata taxelor social-salariale si fiind deductibile la plata impozitului pe profit. Astfel, costul pentru angajator este cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita sub forma de numerar. Datorita taxelor salariale si patronale 0, compania va face o economie lunara de 155 de lei pentru fiecare angajat (aceasta suma reprezinta contravaloarea taxelor catre bugetul general consolidat, in cazul in care salariul net ar fi marit cu 332 lei. 332 lei = contravaloarea tichetelor de masa – valoare maxima de 15,09 lei / tichet masa, aferenta unei luni cu 22 de zile lucratoare). Echipa Up Romania ofera consultanta pentru implementarea sistemului cardurilor de masa, astfel incat procesul sa fie unul simplu, rapid si personalizat.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala, solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe card-de-masa.ro sau pe upromania.ro si comanda cardurile de masa Chèque Déjeuner pentru salariatii tai!