|

Prefectul Bacăului susține că lanțurile de magazine sunt aprovizionate: „Există stocuri asigurate”

Instituția Prefectului Bacău anunță că va monitoriza, în perioada următoare, alături de partenerii din instituțiile responsabile, respectarea prevederilor din noua Ordonanță Militară referitoare la măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

În acest scop, o prioritate o reprezintă menținerea funcțională a lanțurilor de aprovizionare cu produse atât a retailerilor din domeniul alimentar, cât și a celor din domeniul serviciilor, a căror activitate este esențială în păstrarea echilibrului la nivel de societate (furnizori de produse și echipamente medicale, companii de distribuție din domeniul pieselor auto etc.).

Nu există în acest moment nicio întrerupere la nivelul funcționării acestor lanțuri de aprovizionare, doar eventuale fluctuații de moment, există stocuri asigurate și pregătite atât la nivel local, cât și la nivel național.

Sub acest aspect, calmul și încrederea sunt cele care ne vor ajuta să trecem cu bine peste această perioadă.

Este foarte important ca fiecare cetățean să înțeleagă caracterul imperativ al recomandărilor și obligațiilor din cadrul noii Ordonanțe Militare și să-și limiteze deplasările strict la nivelul celor ce nu pot fi amânate….https://zdbc.ro/prefectul-bacaului-sustine-ca-lanturile-de-magazine-sunt-aprovizionate-exista-stocuri-asigurate/