|

Preotul sustinãtor al ucigasului din Hurdugi a fugit de pe FB! Mama copilului omorât, mesaje dureroase!

URMÃRI… Preotul care l-a sustinut public pe criminalul copilului de 14 ani, din Hurdugi, scriind postãri pline de solidaritate fatã de bãrbatul fãrã suflet, a fugit de pe Facebook! Cam târziu, spun cei cãrora le-a rãmas în minte fraza cu care preotul Stefan Iulian a vrut sã “pecetluiascã” drama de la Hurdugi: “Lucrurile nu rãmân niciodatã nerãsplãtite. Indiferent dacã sunt bune ori rele. Curaj!”, i s-a adresat acesta criminalului. Mama bãiatului ucis nu conteneste sã le arate oamenilor poze cu fiul sãu, alãturi de mesaje dureroase. “Sunt doar câteva zile de când ai plecat, dar mi-e dor tare de tine, ochiosul meu. Iubirea mea, dacã as putea mãcar putin sã te aduc înapoi”, a scris femeia, cu inima sfâsiatã.

Preotul Stefan Iulian de la Hurdugi, mare amator de Facebook, a devenit, în ultima vreme, de negãsit pe reteaua de socializare, dupã ce si-o fi dat, probabil, seama cã a gresit. A lãsat sã-i scape în spatiul public, chiar în primele zile din Postul Mare, pãrerea sa sincerã despre fapta unui criminal, care mãcelãreste un copil într-o pãdure. Preotul a gãsit în pedeapsa aplicatã bãiatului de 14 ani, drept o “rãsplatã” meritatã, pentru cã minorul i-ar fi incendiat criminalului magazinul din sat. Revolta generatã de postãrile preotului care, apoi, stângaci, a încercat sã mintã si sã se dezicã de propriile actiuni, a stârnit reactii în toatã tara. Acum, “disparitia” bruscã a preotului Stefan de pe Facebook a fost sesizatã chiar de cei care ar mai vrea sã-i spunã câteva replici. “Domnilor, l-a vãzut cineva pe Facebook pe preotul acela, care spunea cã e foarte bine c-a fost omorât copilul în pãdure? Cã nu-i mai gãsesc Facebook-ul. As fi vrut sã-i spun si eu niste vorbe, niste întrebãri, dar nu îl mai gãsesc. Am si eu un bãiat de 14 ani si o cunosc pe mama lui Petrisor. Voiam sã îi spun pãrintelui douã vorbe, atât. De ce a fugit? Sã fi stat sã ne explice si nouã. Vã rog sã îmi scrieti dacã are alt Facebook si unde îl pot gãsi. Multumesc”, a scris Dragos. Si în asentimentul sãu au fost mai multi, cãci reactiile la postarea sa au curs.

“Nu stie nimeni ce era în familia noastrã si cât era de iubit Petrisor”

În zilele care s-au scurs de la înmormântare copilului ucis, mama acestuia nu conteneste sã transmitã mesaje dureroase si sã arate lumii poze cu bãiatul sãu. “Sunt doar câteva zile de când ai plecat de lângã mine si nu mai pot de dorul tãu. Mi-ai lãsat un gol imens în suflet si inimã, mi-e dor de tine, ochiosul meu! Dacã as putea sã te aduc înapoi mãcar câteva minute, sã te strâng la pieptul meu. Îmi lipsesti foarte mult, iubirea mea”, a scris femeia. Cuvintele sale au stârnit o multime de reactii, mai ales din partea celor care sunt pãrintIi si pot empatiza cu sufletul unei mame. Nu conteazã cã unii, între care si preotul Stefan, au criticat-o pe ea si pe pãrintii ei, cã nu aveau grija copilului, cãci asemenea judecãti sunt dãunãtoare. “Nu stie nimeni ce era în familia noastrã si cât era de iubit Petrisor. Poate era el mai neastâmpãrat, poate era scãpat din mânã si fãcea probleme, dar era al nostru. Era doar un copil. Avea tot timpul sã se facã bun si cuminte, cã Dumnezeu l-ar fi ajutat si pe el sã creascã mare si linistit, dacã nu se întâlnea cu diavolul Dan Mîcnea, care l-a omorât cu atâta rãutate în suflet. Oare trebuie sã omorâm în pãdure, cu parul, toti copiii care sunt mai neastâmpãrati? Pe al nostru l-a mãcelãrit hapsinul si înfometatul de bani. A fost sustinut de preotul de la noi. Dar si de altii. Dumnezeu sã te odihneascã, Petri! Tu îi vezi pe toti si acum esti înger”, a fost mesajul rudelor lui Petrisor. Criminalul este, în prezent, arestat preventiv, urmând sã fie trimis în judecatã pentru abominabila faptã.