|

Preşedintele Iohannis se întâlneşte azi cu premierul Grindeanu. Ce discută cei doi

Preşedintele Iohannis şi premierul Grindeanu se întâlnesc pentru o discuţie legată de politicile economice ale Guvernului.

Klaus Iohannis şi Sorin Grindeanu se întâlnesc, miercuri, la ora 15, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta politicile economice ale noului cabinet, întâlnirea având loc la propunerea preşedintelui, ca urmare a preocupărilor acestuia legate de sustenabilitatea unor măsuri adoptate sau pe care intenţionează să le adopte guvernul Grindeanu.

Întâlnirea dintre preşedinte şi prim-ministru a fost anunţată de către purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţial, Mădălina Dobrovolschi.

“Preşedintele României a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, discuţie în cadrul căreia l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. Această întâlnire va avea loc miercuri după-amiază”, a spus, luni, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi a precizat că la discuţie va participa şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, iar întâlnirea este necesară pentru că există “foarte multe îngrijorări” cu privire la sustenabilitatea măsurilor anunţate de Guvern şi a efectelor acestora asupra economiei.

sursa: https://www.realitatea.net/presedintele-iohannis-discuta-azi-cu-premierul-proiectul-de-buget-pe-2017_2020939.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb