|

Primarul comunei Suletea: “Asa mânie nu am vãzut în viata mea!”

EFECTE…Ploaia torentialã de miercuri seara l-a impresionat pe primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas. Edilul a mãrturisit pe o retea de socializare cã nu a vãzut în viata lui ceva mai mânios precizând totodatã cã a fost nevoit sã întrerupã lucrãrile la santurile de canalizare din comunã.

“Tributul ploii. Asa mânie nu am vãzut în viata mea! Totul era întunecat, s-au auzit clopotele bãtând de fricã si de disperare! Mentionez cã drumurile asfaltate anul trecut din Rãscani si Suletea nu sunt finalizate, iar de comun acord cu proiectantul, constructorul si dirigintele de santier, am stabilit sã nu mai betonãm santurile acum, pentru executia proiectului de canalizare. Astfel, aici va interveni si va remedia problemele constructorul. La Fedesti vom interveni noi! Multumim pentru întelegere, numai bine!”, a scris primarul pe Facebook.

“Locuitorii rãsuflã usurati: nu le-a mai intrat apa în casã”

De asemenea, primarul a mai precizat cã investitia în Podul de la “Matul Nou” si-a meritat toti banii, întrucât a fãcut fatã cu brio precipitatiilor abundente din ultima vreme: “Primul examen al Zonei Suletea Sud, la Podul de la “Matul Nou”, a trecut cu bine! În seara asta, desi a plouat cu gãleata, mai bine de o orã, râpa a fost pregãtitã sã primeascã o cantitate asa mare de apã, într-un timp asa de scurt! La pod, apa a avut circa doi metri adâncime! Munca noastrã de acum trei ani si-a meritat pe deplin efortul! Locuitorii din acea zonã au rãsuflat usurati, nu le-a mai intrat apa în casã si nu le-a mai distrus grãdinile”.