|

Primul bolnav de coronavirus, test negativ la Institutul Matei Balş. Când poate fi externat

Bărbatul din Gorj, primul român depistat pozitiv cu coronavirus şi plasat în carantină la Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, ar putea fi externat în curând. Bărbatul de 25 de ani a fost retestat vineri dimineaţă şi rezultatul a fost NEGATIV. Dacă la următoarea testare, rezultatul va fi din nou negativ, el poate fi trimis acasă.

Autorităţile au anunţat, vineri, că starea bărbatului din Gorj infectat cu coronavirus este bună şi nu prezintă simptome. Tânărul este în continuare izolat la Institutul “Matei Balş”.

“Starea bărbatului din judeţul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) şi aflat în carantină la Institutul Matei Balş din Bucureşti este bună, în continuare acesta nu prezintă simptome caracteristice infectării cu respectivul virus. Bărbatul este monitorizat permanent, supravegheat medical şi izolat total faţă de restul pacienţilor din unitatea medicală”, a transmis, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste mai multe pe https://www.romaniatv.net/primul-bolnav-de-coronavirus-test-negativ-la-institutul-matei-bals-cand-poate-fi-externat_510849.html