|

Primul esec din Austria

FC Vaslui – Terek Groznîi (1-2)

PAS GRESIT…”Galben-verzii” au înregistrat aseara prima înfrângere din cantonamentul din Austria. Desi a trimis pe teren cel mai bun “11” pe care îl avea la dispozitie, elevii lui Augusto Inacio nu au reusit sã se impunã în fata rusilor de la Terek Groznîi, trecându-si astfel în cont prima înfrângere din acest stagiu de pregãtire. Singurul jucãtor care a reusit sã înscrie pentru vasluieni a fost Ervin Sziga, fotbalist în care Adrian Porumboiu îsi pune mari sperante.

FC Vaslui a înregistrat asearã prima înfrângere în a treia partidã amicalã din stagiul de pregãtire din Austria. Trupa lui Augusto Inacio nu a reusit sã se impunã în fata rusilor de la Terek Groznîi, chiar dacã tehnicianul portughez a trimis pe teren cel mai bun “11” pe care l-a avut la dispozitie. Dacã în celelalte partide amicale lusitanul a mizat în poartã pe Dolha respectiv Straton, de aceastã datã antrenorul i-a dat încredere lui Cerniauskas, jucãtor care a revenit dupã o lungã perioadã de accidentare. Schimbãri au existat si în atac, acolo unde, tehnicianul l-a testat pe atacantul brazilian Reis, jucãtor care l-a înlocuit cu success pe Temwanjera. Surpriza a reprezentat-o tânãrul mijlocas Ervin Sziga, a reusit sã marcheze primul gol în tricoul “galben-verde” întãrind astfel laudele pe care finantatorul vasluian le-a adus la adresa fotbalistului.

Primul “11” trimis în teren de Inacio a fost urmãtorul: Cerniauskas – Milanov, M. Constantin, Cordos, Sãlãgeanu – N’Doye, N. Stanciu – Antal, Wesley, Sânmãrtean – Reis. În repriza secundã, tehnicianul portughez a rulat aproape tot lotul pe care l-a avut la dispozitie.