|

Prins la furat în Lidl la Bârlad, a paralizat paznicii cu spray si a fugit!

HOT…Politistii bârlãdeni au retinut duminicã, 12 mai, o persoanã, bãnuitã de comiterea infractiunii de tâlhãrie calificatã. Bãrbatul de 52 de ani a intrat într-unul din magazinele Lidl din localitate si a sustras mai multe bunuri, fiind vãzut de agentii de pazã care au încercat sã-l retinã. Acesta însã a scos un spray paralizant pe care l-a folosit împotriva paznicilor si a fugit. A fost dus de politisti la Parchetul Bârlad, unde a primit de la procurorul de caz mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 52 de ani, din municipiul Bârlad, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea unei infractiuni de tâlhãrie calificatã.

În data de 12 mai, în jurul orei 12.45, politistii au fost sesizati de cãtre angajata unei societãti comerciale cu privire la faptul cã agentii de pazã au surprins în flagrant un bãrbat care a sustras diferite bunuri din societate, însã nu a putut fi retinut si predat organelor de politie fiindcã a pulverizat o substantã iritant -lacrimogenã dintr-un spray, reusind astfel sã fugã. „În urma suplimentãrii dispozitivului de sigurantã publicã în zonã si a activitãtilor desfãsurate de cãtre politisti, persoana bãnuitã de sãvârsirea infractiunii de tâlhãrie calificatã a fost identificatã la scurt timp. Prejudiciul a fost recuperat integral de cãtre politisti. Bãrbatul a fost retinut pentru o perioadã de 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivã.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ. Procurorul de caz a decis ca inculpatul sã primeascã mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile.