|

Profesoară de limba română, bătută, sechestrată şi şantajată

Incident şocant la o altă şcoală, de data aceasta din judeţul Gorj. O profesoară de limba română a fost lovită, sechestrată şi şantajată de directoarea adjunctă a şcolii unde aceasta predă. Pe numele directoarei a fost deschis un dosar penal.

Felicia Boceanu este titulară a Școlii Gimnaziale „Ghe. Tătărescu” din Târgu-Jiu, cu o vechime la catedră de 19 ani. Femeia lucrează în această unitate de învățământ de 8 ani, şi în luna februarie a depus o plângere penală împotriva directorului adjunct al școlii, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Aceasta susţine că directoarea adjunctă, Daniela Morie, a lovit-o în biroul ei, închizând-o acolo după incident. Asta pentru că profesoara și-a exprimat nemulțumirea legată de limbajul nepotrivit al directoarei la adresa cadrelor didactice, la o întrevedere cu inspectorul de sector.

La nici două ore după ce inspectorul a părăsit școala, Daniela Morie a ripostat, închizând-o pe profesoară în birou, unde i-a aplicat o corecție fizică. După incident, cadrul didactic s-a adresat directorului școlii, Insectoratului Școlar Judeţean (IŞJ), și după mai multe șicane la adresa sa, și la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) și Ministerul Educației….https://www.romaniatv.net/incident-grav-in-gorj-profesoara-de-limba-romana-batuta-sechestrata-si-santajata_491275.html