|

Profitã de pauzã

Handbal / CSM Vaslui – CSU Suceava, astãzi, 17.00

AMICAL… CSM Vaslui nu va efectua doar antrenamente în pauza datoratã de reprogramarea meciului cu Politehnica Timisoara, din etapa a saptea a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Astãzi, handbalistii vasluieni vor sustine o partidã de pregãtire, în compania formatiei din Divizia A, CSU Suceava.

Leonard Bibirig vrea sã-si tinã jucãtorii în prizã si a programat o partidã de verificare. Astãzi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentã din Vaslui, CSM Vaslui va întâlni pe CSU Suceava, liderul Seriei A a Diviziei A. Dupã sase etape, CSM Vaslui a adunat 9 puncte si se aflã pe locul sapte în clasamentul Ligii Zimbrilor, loc care asigurã calificarea în play-off. În urmãtorul joc, CSM Vaslui va juca, în deplasare, cu Dunãrea Cãlãrasi, joi, 17 octombrie, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a. Meciul de pe teren propriu cu Politehnica Timisoara, din runda a VII-a, se va disputa duminicã, 20 octombrie.

Vlad Husanu, convocat la nationala de tineret

Vasluianul Vlad Husanu a fost convocat la echipa nationalã de tineret a României pentru “dubla” amicalã împotriva echipei similare a Frantei. “Tricolorii” vor sustine un cantonament la Cluj, în perioada 21-27 octombrie, acolo unde se va afla si echipa de seniori.