|

Profu’ de… sex! “Te pup, nebunaticã micã”

EXCLUSIV… Acuzatii fãrã precedent la adresa unui teolog, fost profesor de religie la un liceu din Vaslui. Dorin Ungureanu, un tânãr absolvent al Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Ioan Gurã de Aur” din Husi, a depãsit limitele relatiei profesor-elev în perioada în care a predat elevilor de liceu (16 ore, în perioada septembrie-decembrie 2015). Tânãrul a uitat cu totul de cele sfinte, conduita sa fiind total nepotrivitã cu atitudinea pe care ar fi trebuit sã o aibã ca profesor de religie. Acesta obisnuia sã trimitã fetelor poze cu el aproape dezbrãcat, pe unele le-a invitat la el acasã, ba chiar a fumat cot la cot cu elevii si si-a dat întâlnire cu ei în cluburi. Profilul de facebook al tânãrului întãreste toate aceste acuzatii. Dornic de noi cuceriri, acesta si-a mentinut pe profilul de Facebook faptul cã este profesor de religie la liceu, desi nu mai profeseazã. Extrem de dezinvolt si de deschis, tânãrul nu se sfia sã-si pupe virtual elevele si posta deseori pe facebook “întelepciuni” precum “Cu dusmanii mã joc teatru, sã creadã lumea ce o vrea, e viata mea si fac ce vreau cu ea. Iubesc o fatã, de mine nu se lasã, nici eu de ea, cã stie ce vrea”. Pe adresa redactiei a fost primit un e-mail în care este acuzat cã ar fi întretinut relatii sexuale cu o elevã de la un alt liceu din Vaslui. Ba chiar, a fost anexat si un colaj cu fotografii care sugereazã relatia dintre cei doi.

Dorin Ungureanu are aproximativ 23 ani. A terminat Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Ioan Gurã de Aur” din Husi, iar când i s-a oferit posibilitatea de a fi profesor suplinitor, pentru o perioadã de aproape un semestru, nu a zis “nu”. Pânã aici, nimic rãu. Mânat de avântul tineretii, Dorin Ungureanu s-a lãsat în mrejele distractiei, chiar dacã trebuia sã stea la catedrã si sã le vorbeascã elevilor despre morala crestinã.

“Te pup, nebunaticã micã”

Relatia profesor-elev pe care a avut-o pe perioada în care a predat religie la un liceu din Vaslui a depãsit limitele ce se impun în mod normal. Extrem de prietenos si de deschis fatã de elevi, acesta a trimis fetelor poze cu el în chiloti, pe unele chiar le-a invitat la el acasã, ba chiar a fumat cot la cot cu elevii si si-a dat întâlnire cu ei în cluburi. Firea libertinã se observã si din postãrile tânãrului de pe Facebook: “Te pup, esti o drãgutã, te-as iubi si te-as zãpãci”, “Când altii râd de tine, nu-i lua în seamã cã de fapt, cândva, au râs nebuneste de cine nu trebuieste, este deja tâziu”; “Profesoara de karate, care le face pe toate, când o privesti, înnebunesti. O fatã dintr-o bucatã, care nu se lasã niciodatã, cu una, cu douã, rãsfãtatã, alintatã, mereu amuzatã”; “eu, dar cine-s acest eu? Da, da, eu din mine, care stie ce vrea, obtine prin muncã cinstitã, ce e bine, nu uita, dar pentru ceea ce sunt, poate multi se mai ofticã. Am început de jos, cã asa e frumos, sã ajung tot mai sus si nimeni nu crede ce-mi poate sta în putere, dar deja se vede. Vã pup”; “Când prostia urlã, linistea tace. E o diferentã de stil. Domnii se nasc, prostii la fel”; “Lumea e plinã de fraieri care, de fapt, se cred smecheri, dar de fapt nu are rost sã-ti irosesti neuronii pe un prost. Totul se face cu un scop, interesul e ceea ce conteazã si de restul nu ne intereseazã. Sã-i lãsãm cu ceea ce cred si încã viseazã”; “Da, profesor sunt, asta mi-e meseria. Poet sunt asa, un pic, din plictisealã, ca sã nu fie vremea asa nasoalã”. Dupã ce i s-a încheiat “mandatul” de profesor de religie, tânãrul si-a lãsat în continuare pe Facebook statutul profesional, pentru a induce faptul cã si în prezent ar fi profesor.

“Nu te-am vrut doar pentru sex”

În acelasi registru, pe adresa redactiei a venit un e-mail, potrivit cãruia tânãrul ar fi întretinut relatii sexuale cu o elevã de la un alt liceu din Vaslui: “Dorin Ungureanu, profesor de religie la un liceu din Vaslui, s-a culcat cu o elevã. Vã trimit un atasament cu mai multe poze. Pe lângã colajul cu fotografii, aceasta a mai trimis si un mesaj pe care tânãrul i l-a trimis. “Eu nu te-am vrut doar pentru sex… Ci sincer as fi vrut sã te ajut! Dar… Te-am citit din prima, de la prima întâlnire am vãzut cum mã privea lumea si cum ne discuta. Dacã era un altul se panica si pleca fãrã sã se mai uite în urma… Însã eu am trecut prin viatã si stiu ce înseamnã sã suferi. Si n-am luat în seamã, ci am tinut fruntea sus. Dar îti dai seama cã bine nu îmi venea. Si de asta as fi vrut sã-ti refac viata. N-as vrea sã am o sotie care o aratã lumea cu degetul, zicând cã e o curvã. Întelegi, dar te poti schimba, doar sã vrei asta. Dar nu prea ai arãtat cã chiar vrei… Îmi pare rãu”, i-a scris tânãrul fetei.

Dorin Ungureanu nu mai este profesor

În momentul de fatã, Dorin Ungureanu nu mai este profesor. “Nu se aflã în registrul nostru. A fost angajat ca suplinitor necalificat direct de cãtre liceu si plãtit cu ora. A predat doar 16 ore, pe perioada cât titularul postului a lipsit. Asadar, aceastã persoanã nu mai predã în vreo institutie din Vaslui”, a declarat inspectorul de personal, Dorina Nemtanu.