|

PROGNOZA METEO. Vremea începe să se răcească, VINE TOAMNA

PROGNOZA METEO 3 ZILE. Vremea începe să se răcească, anunță meteorologii. Treptat, temperaturile se vor răci în întreaga țară, iar în unele zone vor fi chiar mai scăzute decât normalul pentru această perioadă.

DUMINICA

ÎN ŢARĂ
Vremea se va răcori și în jumătatea de sud a teritoriului, astfel că, la nivelul întregii țări, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a 0 grade în cele din Carpații Orientali.

LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi în toate zonele țării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 7 și 17 grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora treptat în regiunile nordice și nord-vestice, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului posibil și în nord-vest, asociat ploilor.

MARTI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va răci în regiunile nordice, unde valorile termice se vor situa ușor sub cele normale pentru această perioadă, și va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în rest. Cerul va avea înnorări temporare și, cu precădere ziua, vor fi ploi locale, în special averse posibil însoțite de descărcări electrice, la munte, în centru și nord și pe arii restrânse în vest, unde și vântul va avea intensificări temporare; în zona montană înaltă vântul va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nordul Moldovei și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 și 17 grade.

https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-vremea-incepe-sa-se-raceasca-vine-toamna_490490.html