|

Prostituatele de la periferia Bârladului, sãltate de Politia Localã! (FOTO)

AMENDATE… Sapte femei cu vârste între 19 si 44 de ani, care practicau cea mai veche meserie din lume – prostitutia, au fost amendate de politistii locali bârlãdeni. Acestia au iesit la „vânãtoare” de prostituate, deoarece mai multi cetãteni au fost vigilenti si au semnalat cã în zonele de la intrarea si iesirea din Bârlad si prin zona Liceului „Mihai Eminescu” prostituatele s-au cam înmultit si nimeni nu ia în seamã acest fenomen, mai ales în preajma unui liceu! Prostituatele au fost amendate, fotografiate si date publicitãtii!

Într-un comunicat trimis cãtre mass media si Primãria Bârlad, Politia Localã Bârlad informeazã cã în perioada 25 septembrie – 09 octombrie 2019, politistii locali au intensificat mãsurile de naturã a diminua numãrul de fapte antisociale din Bârlad, în special prostitutia. „În acest context, au fost avute în atentie zonele de la intrarea/iesirea din municipiul Bârlad, la nord si sud, precum si strãzile din preajma Liceului <<Mihai Eminescu>>, unde au fost semnalate de cãtre cetãteni, persoane predispuse la sãvârsirea de contraventii (în principal prostitutia – n.r.). Au fost depistate L.M., de 19 ani, din Bârlad, B.O., de 21 ani din Bârlad, L.M., de 42 ani, din judetul Buzãu, F.S., de 44 ani din Bârlad, O.N., de 23 ani, din judetul Galati, D.S., de 30 ani, din judetul Galati si D.A., de 27 ani, din Bârlad, care au încãlcat Legea 61 prin <<atragerea de persoane, sub orice forma, sãvârsitã în localuri, parcuri, pe strãzi sau în alte locuri publice în vederea practicarii de raporturi sexuale cu acestea spre a obtine foloase materiale, precum si îndemnul sau determinarea, în acelasi scop, a unei persoane la sãvârsirea unor astfel de fapte>>”, ne informeazã Politia Localã din Bârlad.

„Pestele” s-a opus, primind o amendã „grasã”

Conform informãrii primite, un individ B.I., de 37 ani, din Bârlad, a împiedicat agentii politiei locale pentru a lua mãsurile legale împotriva prostituatelor depistate. Acesta a fost sanctionat cu amendã de 4200 de lei, primind în acelasi timp încã o amendã de 500 de lei pentru expresii jignitoare adresate politistilor locali.