|

Prostituatele din Bârlad, invizibile pentru sefii din IPJ care fac naveta de la Bârlad! (FOTO, VIDEO)

DE NECREZUT…Prostituatele de la periferia Bârladului, sãltate zilele trecute de Politia Localã, sunt vãzute aproape în fiecare zi de cãtre toti cei care tranziteazã orasul! Culmea este cã printre cei care zi de zi fac naveta prin aceleasi zone (spre Vaslui, spre Tecuci sau prin zona Liceului Eminescu) sunt cel putin 5 (cinci!) politisti cu functii înalte pe la IPJ Vaslui! Oamenii legii fac naveta la birourile lor din Vaslui si este de necrezut cã nu le-au vãzut pe celebrele Tatiana si Nicoleta, mai nou pe „colegele” lor luate la întrebãri de politistii locali! Faptul cã abia acum politistii locali, la solicitarea insistentã a cetãtenilor, au descins în zonele frecventate de prostituate, ridicã cel putin un semn de întrebare, vis-a-vis de toleranta de care s-au bucurat! Ar fi interesant de aflat dacã cei cinci politisti navetisti din Bârlad spre IPJ Vaslui, le-au vãzut pe fete la lucru si ce mãsuri au luat!

Articolul prezentat ieri ca urmare a unei informãri venite pe ruta Politia Localã Bârlad, scoate la ivealã faptul cã prostitutia este toleratã de oamenii legii din oras, dar nu si de cetãteni. Ceea ce ne mirã este lipsa totalã de reactie a oamenilor legii, mai precis a politistilor de la IPJ Vaslui, care sunt navetisti de la Bârlad la Vaslui! Ne referim aici la comisarii sefi Petru Maximiuc (adjunctul comandantului IPJ Vaslui), Cãtãlin Bîgu (sef BCCO Vaslui), Cãtãlin Bejinariu (seful Politiei Municipale Vaslui), George Sava (seful Serviciului Rutier din IPJ Vaslui), Nicu Chiper (seful SICE din IPJ Vaslui). Toti pleacã din Bârlad zilnic spre serviciu la Vaslui si este aproape imposibil sã nu le fi vãzut pe „fetele cochete” la produs pe Drumul European sau prin zona Liceului Mihai Eminescu din Bârlad, unde este un parc plin de boscheti numai buni de…încercat. Politistii locali care au actionat si le-au amendat pe fetele cu vârste între 19 si 44 de ani, arãtau cã au primit zeci de sesizãri de la cetãtenii din zonele „vizate” de prostituate, fiind revoltati cã sunt tolerate în zona unui liceu din Bârlad (Mihai Eminescu). Oare la Politia Bârlad sau la IPJ Vaslui nu s-a auzit de aceste prostituate?

Nicoleta si Tatiana sunt prostituate cu state vechi si nu le deranjeazã nimeni!

Acum trei ani (în 2016 – martie) atrãgeam atentia oamenilor legii cã cele douã prostituate arhicunoscute din Bârlad, Tatiana Balan si Nicoleta Iorga, erau la produs la iesirea din Bârlad spre Tecuci, într-o parcare. În loc de clienti, s-au trezit cu o armatã de ziaristi pe cap. Au fãcut ce-au stiut mai bine: au fugit si si-au etalat „obiectul muncii” spre amuzamentul ziaristilor si al soferilor care treceau pe Drumul European claxonând de zor. Culmea este cã ziaristii le-au vãzut, dar politistii nu! S-a legiferat prostitutia cumva si noi nu stim? S-au arãtat foarte supãrate pe „clientii” cu aparatele-n gât si au fugit, iar când jurnalistii au plecat, ele s-au întors „cuminti” la muncã. Nici un politist prin zonã… iar prostitutia este în floare, având în vedere cã cele douã femei practicã aceastã meserie de ani de zile si nimeni nu le face nimic. Din când în când mai primesc câte o amendã, pe care n-o plãtesc. Am aflat si pretul fetelor: între 30 si 50 de lei partida de sex. Vã reamintim cã si în 2015 si în 2017 si 2018, am relatat despre cele douã prostituate care, se spune cã si-au pus în cap sã-si construiascã câte o vilã cu banii din prostitutie. Mai mult, în 2015 au sechestrat un bãrbat de 32 de ani, din Bârlad, care nu le-a plãtit cu cât s-au înteles, iar tânãrul amator de prostii cu prostituatele, a sunat la 112, iar politia din Bârlad le-a fãcut dosar de sechestare de pesoane.

Tupeu de… „peste”

Atât de tare s-au obrãznicit prostituatele si “pestii” lor încât acum câteva zile, un proxenet din Bârlad, care a încercat sã împiedice agentii de la Politia Localã sã amendeze sapte femei, prinse în „exercitiul functiunii”, practicând prostitutia, a fost amendat cu 4700 de lei. Bãrbatul i-a jignit pe politisti si s-a pus în fata femeilor, în încercarea de a le proteja sã nu fie amendate. Vã reamintim cã politistii locali au actionat zilele trecute în zonele „fierbinti” ale municipiului Bârlad, cu precãdere în zonele de Nord si Sud, pentru combaterea fenomenului de prostitutie. Urmare a actiunii, politistii au identificat sapte femei, cu vârste cuprinse între 19 si 44 de ani, care practicau raporturi sexuale contra-cost. În momentul în care agentii locali au încercat sã întocmeascã procesele verbale de contraventie, B.I., un bãrbat în vârstã de 37 de ani, a încercat sã facã tot posibilul cã „protejatele” sale sã nu fie sanctionate. Astfel, prin adresarea de injurii si amenintãri, proxenetul a încercat sã intimideze politistii si sã le facã scãpate pe cele care practicau cea mai veche meserie din lume. Nu i-a mers cu agentii Politiei Locale, dar se pare cã îi merge cu politistii bârlãdeni si vasluieni care se fac cã nu vãd colcãiala de prostituate de pe Drumul European, desi zilnic trec prin aceste zone spre seviciu, la Vaslui sau înapoi spre casã, la Bârlad! Ori se fac cã nu le vãd, ori …. s-a legalizat prostitutia si nu stim noi!