|

PSD se simte încoltit si recurge la rãzboiul politic dus cu arme murdare

PUBLICITATE ELECTORALÃ

De ce PSD nu vrea prezentã mare la urne si cum poate fi învins

Partidul de guvernãmânt a intrat în panicã cu numai douã sãptãmâni înainte de alegeri. Fotografia de moment din sondaje, dar si realitatea din teren, au determinat partidul lui Liviu Dragnea sã îsi mute discursul public într-o zonã a delirului, minciunilor si luptei cu arme murdare. Obiectivul? Inundarea spatiului public cu pericole inventate, astfel încât mobilizarea celor anti-PSD sã scadã, iar prezenta la vot pe 26 mai sã fie redusã. Antidotul? O mobilizare cât mai mare la vot pe 26 mai, pentru alegerile europarlamentare si referendum, astfel încât PSD sã primeascã ce meritã: scoaterea de pe scena politicã si de la guvernare.

Lipsa de scrupule a PSD

Summitul UE organizat de presedintele Iohannis si PNL la Sibiu, care a adus 26 de sefi de stat si guvern din UE în România, a fost declicul pentru PSD si Liviu Dragnea. Pentru a acoperi rusinea de a fi expus public drept un renegat al Europei, PSD a luat decizia de a organiza simultan un miting la Iasi. Aici au fost întâmpinati de protestatari care nu au mai putut fi acoperiti de muzica de pe scenã. Scenele de acest tip au curs si ulterior. Rãspunsul lui Liviu Dragnea? “Derbedei cu ochii injectati, drogati, bãtãusi” sunt cei care au stricat “armonia” aparitiilor publice ale PSD. Jignirile aruncate public despre oameni de bunã credintã cãrora le-au ajuns cei mai bine de doi ani cu PSD sunt doar primul pas din rãspunsul ticluit de Liviu Dragnea. A urmat interventia ministrului de interne, Carmen Dan, care a spus rãspicat cã cei care participã la contra-manifestatii vor fi anchetati penal si vor rãspunde în fata legii. Nu este prima oarã în istoria lungã a PSD când institutiile statului sunt folosite drept institutii ale unui PSD represiv. Dar faptul cã aceastã posibilitate a fost emisã public aratã cât de disperati sunt cei de la PSD si cã nimic nu îi opreste în aceastã campanie electoralã.

PSD miroase pericolul reprezentat de Iohannis si PNL

Iritarea extremã si disperarea atinse de PSD sunt vizibile în fiecare zi. Confruntati cu adevãrul si realitãtile din viata românilor, liderii PSD rãspund cu tîfnã sau direct cu minciuni. Poate cel mai tare îi doare pe PSD-isti când li se demonstreazã cã românii au pierdut bani prin cresterile de preturi si inflatie provocatã cu intentie. Sau când aud cã nimeni în Europa nu mai vrea sã audã de PSD, cã sunt renegati de propria familie politicã europeanã. Aceste dovezi clare îi fac pe cei de la PSD sã reactioneze virulent si violent, precum niste animale încoltite.

Viitorul PSD si al tãrii se decide pe 26 mai

PSD stie foarte bine cã ziua de 26 mai este extrem de importantã pentru viitorul sãu, mai ales cã va fi semnalul pentru alegerile prezidentiale din acest an si cele locale de anul viitor. Pe 26 mai, românii sunt chemati sã voteze si la referendumul despre justitie convocat de presedintele Iohannis. Un referendum justificat de asaltul necontenit si neobosit dus de liderul PSD si toate Guvernele sale obediente împotriva unei justitii drepte si corecte având drept unic obiectiv scãparea infractorului cocotat în vârful României, Liviu Dragnea. Validarea referendumului convocat de presedintele României ar fi o loviturã imensã pentru PSD. Iar plasarea PSD mai jos de locul întâi la alegerile europarlamentare ar scoate complet partidul lui Liviu Dragnea din ring. Din toate aceste motive este important ca fiecare român sã meargã la vot. Pericolul mare este ca sondajele de opinie sã demobilizeze. Pentru a opri PSD este nevoie ca toti românii sã înteleagã cã trebuie sã meargã la urne pentru referendum si europarlamentare pe 26 mai! Cu o prezentã micã la urne, PSD va continua sã se comporte precum vãtaful României. Cu o prezentã mare la vot, România îsi recapãtã demnitatea si sansa la un viitor!

Material electoral la comanda PNL, cod unic mandatar 41190007