|

Puternică explozie într-un bloc din Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

O puternică explozie a avut loc într-un bloc din Tulcea, în urma căruia mai multe persoane au ajuns la spital. Zeci de garsoniere au fost afectate de explozia care s-a produs în această dimineață, iar patru persoane au fost internate în stare gravă la spital.

UPDATE, 09:00 Conform postului de televiziune Digi 24, explozia a fost produsă de o butelie lăsată nesupravegheată. Reporterii postului de știri spun că s-a acumulat foarte mult gaz în garsoniera unde a avut loc deflagrația.

Explozie într-un bloc de garsoniere din Tulcea

Explozia a fost semnalată autorităților la ora 6 dimineața, iar echipajul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta Tulcea a ajuns la fața locului în timp util. Doctorii au constatat că patru din persoanele care au suferit răni în urma exploziei trebuiau transportate de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale, notează MEDIAFAX.

Explozia a fost atât de puternică încât a afectat 24 de garsoniere din blocul respectiv, dar și mașinile parcate în fața clădirii. Trei bărbați de vârste diferite, 31, 78 și 22 de ani, dar și o tânără de 18 ani se află în aceste momente la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. …https://www.fanatik.ro/puternica-explozie-intr-un-bloc-din-tulcea-mai-multe-persoane-au-ajuns-la-spital-19112215?utm_source=evzHPSport&utm_medium=referral&utm_campaign=unici&utm_content=evzHPdeskmobil