|

Răsturnare de situaţie. Cataramă îl acuză pe Cumpănaşu: “E un impostor, imaginile sunt filmate de echipa mea, nu e Luiza”

Viorel Cataramă îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că s-a folosit de capturile unui film făcut de echipa trimisă de el în Italia. E vorba de imaginile în care ar apărea Luiza Melencu.

Viorel Cataramă a precizat că imaginile prezentate de Cumpănașu, cu fata care ar fi Luiza, sunt filmate de echipa trimisă de el în Italia, dar imaginile nu au mai fost făcute publice deoarece s-a demonstrat că fata respectivă nu era Luiza. Acesta îl acuză pe Alexandru Cumpănau că ”s-a cățărat pe suferința și drama unor familii”.

“Excrocul/impostorul Alexandru Cumpanasu. Individul care s-a cățărat pe suferința și drama unor familii a prezentat capturi dintr-un film făcut de echipa trimisă de mine în Italia în data de 12 octombrie.

Acest film l-am trimis la o televiziune de stiri, însă am convenit să nu fie difuzat, deoarece intr-un final s-a demonstrat că fata nu este Luiza”, a transmis Viorel Cataramă. …https://www.romaniatv.net/rasturnare-de-situatie-catarma-il-acuza-pe-cumpanasu-e-un-impostor-imaginile-sunt-filmate-de-echipa-mea-nu-e-luiza-video_497205.html