|

Rãzbunarea unui husean: reclamã proastã pentru fosta iubitã

RÃZBUNARE… O fotografie controversatã, în care o fostã angajatã a Cantinei Sociale din Husi stã cu picioarele încãltate chiar pe masa din interiorul bucãtãriei unde se face mâncarea sãracilor, face înconjurul internetului. Cel care a postat-o, nu e neaparat vreun protector voluntar al necãjitilor din oras, care mãnâncã de pe mesele pe care, iatã, unii stau cu bocancii, ci ar fi chiar autorul actului de rãzbunare, un fost iubit al femeii. Si, iatã cum, cu prilejul acestei intrigi amoroase, mai aflã si lumea cum merge treaba la cantina Sãracilor. Apropiatii femeii sustin cã fostul iubit rãzbunãtor a fãcut mai mult decât sã distribuie poze compromitãtoare cu aceasta: a pârât-o la Primãrie, si-a pierdut slujba si, mai mult decât atât, pe unde aude cã vrea sã se angajeze, sunã si îi face… reclamã proastã.

O femeie care a lucrat pânã acum câteva luni la Cantina de Ajutor Social din municipiul Husi ne aratã cât de bine merge treaba la bucãtãria sãrmanilor din oras! Femeia a fost suprinsã într-o pozã cum stã degajatã în Cantina Sãracilor, cu picioarele urcate pe masa pe care, nu-i asa, stau alimentele amãrâtilor. Din imagine, huseanca pare cã se simte foarte bine în timpul serviciului, cãci s-a asezat pe un scaun si a început sã butoneze cu interes telefonul mobil. Ba, ca sã aibã si mai mult confort, femeia si-a ridicat picioarele încãltate chiar pe masa din incintã, chit cã aceasta era acoperitã cu o fatã de masã albã ca neaua, semn cã cineva se îngrijise, totusi, de curãtenia din Cantina de Ajutor Social. Nonsalantã, angajata în cauzã nu s-a sinchisit de faptul cã acolo ar putea fi asezate alimentele sãracilor. “Da, poza este fãcutã în Cantina de Ajutor Social de la Husi. Am lucrat cam 20 de ani acolo si recunosc mobilierul. Acolo e camera unde – cel putin când lucram eu, era frigiderul, în care se tineau probele de la alimente si mai multe. Da, se mai stãtea cu picioarele pe masã, dar nu mai vreau sã spun eu niste lucruri pe care le stiu. Poate s-a schimbat ceva acum. Eu am iesit la pensie si nu mai conteazã”, spune una dintre fostele angajate ale Cantinei.

Un fost iubit, pricina relelor!

Din datele recente, femeia în cauzã nu mai lucreazã de câteva luni la Cantina Sãracilor din Husi. Motivul, spun apropiatii, este legat de o plângere îndreptatã împotriva ei, fãcutã de un fost iubit, care i-ar purta…sâmbetele. “Ea este o femeie care are doi copii, este despãrtitã. A avut un iubit, care acum îi face rãu. El i-a fãut si plângere la primãrie împotriva ei. Ea si-a dat demisia, sãraca, desi nu era vinovatã. A vrut apoi sã se angajeze la Spital, la bucãtãrie, dar el a sunat si a spus vorbe rele si acolo despre ea. Acum îsi cautã alt loc de muncã, dar din cauza acestui individ îi este foarte greu sã îsi gãseascã alt serviciu. Ea a obtinut de la Judecãtoria Husi un ordin de protectie împotriva lui, dar el împrãstie pozele cu ea si vorbele rele prin intermediul altor prieteni”, îi plâng soarta apropiatii. Despre picioarele încãltate pe care, totusi, le “odihnea” pe masa din Cantina de Ajutor Social Husi, apropiatii femeii sunt siguri cã a fost doar… o scãpare!