|

Rãzvan Burleanu revine la Vaslui

“Winter Cup” – 2020

VIZITÃ… Presedintele Federatiei Române de Fotbal, Rãzvan Burleanu, face o nouã vizitã în judetul Vaslui. Astãzi, seful fotbalului românesc se va întâlni cu oficialii echipei Husana Husi, dar si cu autoritãtile locale. Dupã întâlnirea de la Husi, Rãzvan Burleanu va veni la Vaslui, în jurul orei 14.00, pentru a fi prezent la meciurile din grupele principale ale turneului de fotbal în salã “Winter Cup” Vaslui.

Rãzvan Burleanu va onora invitatia fãcutã de presedintele AJF Vaslui, Bogdan Gheorghitã, si va fi prezent si la editia din acest an a turneului “Winter Cup” Vaslui. Înainte de a fi prezent la Vaslui, Burleanu va merge si la Husi, pentru a vizita baza sportivã a orasului, dar si pentru a sta de vorbã cu autoritãtile locale si oficialii echipei din Liga 3, Husana Husi. Burleanu a mai fost prezent la Vaslui si în luna august a anului trecut, la prima editie a Cupei “Stefan cel Mare” la fotbal, competitie rezervatã selectionatelor AJF din zona Moldovei. Tot anult recut, seful fotbalului românesc a participat la finala judeteanã a Cupei Satelor de anul trecut, de la Vãleni.

Delesti si Taxy’s, calificate în grupele principale

Stiinta Delesti si Taxy’s au câstigat meciurile de baraj si s-au calificat în grupele principale ale turneului “Winter Cup”. Stiinta Delesti a învins Vulturii Bãlteni, scor 4-3, dupã ce la pauzã Bãlteniul a condus cu 2-0, în timp ce Taxy’s a trecut cu 2-0 de The Red Card. Delestiul va face parte din grupa Z, alãturi de Victoria, Spartanii si Kapri Roman, iar Taxy’s merge în grupa W, unde se va duela cu Inter Sport, Solidar si Dalsor Football.

Zi plinã de fotbal la Vaslui

Meciurile de astãzi vor debuta de la ora 13.10, la sala de sport a Liceului “Ion Mincu”, iar cele de la Sala Polivalentã vor începe de la ora 16.00. Principalele favorite la câstigarea trofeului, categora Open, sunt Inter Traian Vaslui, Victoria Vaslui, Colloseum Iasi si Zimbru Vaslui. La editia din acest an s-au înscris 38 de echipe, dintre care 23 la categoria Open, 10 la Under 19 si 5 la Old-Boys.