|

Reacţia unui lider PSD după ce a aflat că liberalii taie fondurile alocate copiilor cu handicap: Nişte nemernici

Liderul PSD Neamț Ionel Arsene a răbufnit, pe Facebook, după ce a văzut de unde taie bani Guvernul PNL la rectificarea bugetară. „Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamț este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic și să spun că sunt niște nemernici”, este reacția dură a lui Arsene.

„Guvernul PNL propune rectificare bugetară cu MINUS la Neamț! Când am văzut de unde taie banii … am zis ”Doamne ferește!”.

Tot anul 2019 guvernul PSD a dat bani și iar bani la Neamț. Ultima dată, la mijlocul lunii octombrie, s-au dat 35 de milioane dintre care cea mai mare alocare, de 14 milioane, a fost pentru primăria liberală Piatra-Neamț, dovadă clară că banii nu s-au împărțit pe criterii politice.

Acum a venit guvernul PNL și în proiectul de rectificare bugetară care se află pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la secțiunea ”Transparență decizională”, rubrica ”Proiecte acte normative” la Anexă 3 este o rectificare bugetară la Neamț cu minus 189 mii lei. Adică nu dă, ci taie. …https://www.bzi.ro/reactia-unui-lider-psd-dupa-ce-a-aflat-ca-liberalii-taie-fondurile-alocate-copiilor-cu-handicap-niste-nemernici-3827803