|

Real Junior Vaslui, între primele opt echipe din tarã

Juniori

PERFORMANTÃ… Fotbalul are viitor la Vaslui. Fãrã echipã de seniori în ligile superioare, Vasluiul stã bine la capitolul juniori. O demonstreazã performanta clubului Real Junior Vaslui, care s-a calificat printre cele mai bune opt echipe din tarã, la categoria 2010.

Micutii fotbalisti de la Real Junior Vaslui, nãscuti în anul 2010, au câstigat faza zonalã a Interligii de Iarnã – Trofeul “Gheorghe Ola” la fotbal pe teren redus si s-au calificat la turneul final, printre cele mai bune opt echipe din tarã. Juniorii antrenati de Rãzvan Bediman si Ciprian Amarandei au obtinut cu emotii biletele la turneul final, dupã ce au întors de la 0-2 meciurile cu Didi Junior Iasi si Juniorul Suceava. În primul meci, Real Junior Vaslui a câstigat cu 10-0 împotriva celor de la AFC Botosani. Meciul cu Didi Junior Iasi a fost mult mai echilibrat, iesenii au condus cu 2-0, dar Vasluiul a întors si s-a impus cu 3-2, golul victoriei fiind înscris de David Amarandei, dupã o fazã în care iesenii au reclamat faptul cã mingea nu a trecut linia portii. Cea de-a doua zi a turneului zonal de la Vaslui a adus o nouã victorie categoricã, 6-0 cu LPS Piatra-Neamt, pentru ca în ultimul joc sã treacã de Juniorul Suceava, scor 4-2, dupã ce sucevenii au condus cu 2-0. Pentru Real Junior au marcat Alex Craevschi (2), Rãzvan Amarandei si David Amarandei. “Vreau sã-i felicit pe toti copiii pentru modul în care au evoluat în toate cele patru partide. Nu este usor sã revii de la 0-2 în douã meciuri decisive. Este un rezultat important pentru noi, pe care îl dedic tatãlui meu, Alexandru Amarandei. Multumim pãrintilor, Primãriei Vaslui, AJF Vaslui si FRF pentru sprijinul acordat”, a declarat Ciprian Amarandei.

Ei sunt campionii zonali ai Trofeului “Gheorghe Ola”

Lotul de jucãtori al echipei vasluiene este format din jucãtori din Vaslui, dar si câtiva jucãtori din Republica Moldova si Botosani. Iatã micii campioni zonali: Denis Ciobanu, Mihnea Cotaie, Alexandru Craevschi, Rãzvan Amarandei, Darius Tufã, Mario Mangu, Vlad Dediu, Iustin Spânache, Aleodor Rusu, Luis Caletca, David Amarandei, Andrew Vasilicã, Cristian Brînzã, Stefan Palade, Denis Teleche si Stefan Mandric. Antrenori: Rãzvan Beldiman si Ciprian Amarandei.