|

Real Junior Vaslui, locul 3 la Iasi Junior’s Cup

Juniori

PE PODIUM… Pustii nãscuti în anul 2009 de la Real Junior Vaslui, pregãtiti de Rãzvan Beldiman, s-au clasat pe locul trei la turneul “Iasi Junior’s Cup”. Micii fotbalisti vasluieni au învins în finala micã, la penalty-uri, pe Didi Junior Iasi 2, scor 2-1.

O nouã clasare pe podium pentru juniorii clubului Real Junior Vaslui. Grupa 2009, antrenatã de Rãzvan Beldiman, a câstigat finala micã a turneului de la Iasi, 2-1 dupã penalty-uri cu Didi Junior Iasi 2. În faza grupelor, micutii fotbalisti vasluieni au fãcut scor: 7-0 cu Poli Moldova Iasi, 11-1 cu Juniorii Nectar Iasi si 5-1 cu Didi Junior Iasi 2. În partida din sferturile de finalã, Real Junior Vaslui a trecut de Pietricica Piatra-Neamt, scor 4-0, pentru ca în semifinale sã piardã în fata celor de la Pumas Iasi, scor 1-3. Finala micã a fost câstigatã în fata celor de la Didi Junior Iasi 2, scor 2-1.

Junior vasluian, în turneu cu CFR Cluj

Pustiul Stefan Amarandei, în vârstã de 11 ani, este monitorizat de CFR Cluj, iar sãptãmâna trecutã a participat cu echipa ardeleanã la un puternic turneu amical din Polonia, unde a reusit sã marcheze trei goluri. Printre echipele participante s-au numãrat: Manchester United, Burnley FC, Ruch Chorzow, Dinamo Kiev sau Gornik Zabrze. Clujenii au pierdut finala mare la loviturile de departajare în fata pustilor de la Dinamo Kiev. Stefan Amarandei apartine clubului Real Junior Vaslui si este împrumutat la LPS Vaslui.