|

Regal handbalistic la Vaslui

Cupa municipiului la handbal

AMICALE… Cupa municipiului Vaslui la handbal masculin va debuta duminicã, la Sala Sporturilor, de la ora 16:30 si se va desfãsura pe parcursul a trei zile zile. La acest turneu participã patru echipe, HC Vaslui, Stiinta Municipal Bacãu, CSM Fãgãras si CSU Suceava

Patru echipe vor lupta duminicã, luni si marti pentru “Cupa municipiului Vaslui” la handbal masculin. Primul meci al competitiei, va avea loc, pe 13 august de la ora 17.00, adversare fiind CSM Fãgãras si Stiinta Municipal Bacãu. De la ora 19:00 va avea loc primul meci al Vasluiului, elevii lui si Sandu Iacob si Alexandru Acsinte urmând a da piept cu CSU Suceava. Luni, 14 august se vor întâlni CSU Suceava-CSSM Bacãu (ora 17:00) si HC Vaslui-CSM Fãgãras (ora 19:00). Marti, în ultima zi, sunt programate meciurile CSM Fãgãras-CSU Suceava (ora 12:00) si HC Vaslui-CSSM Bacãu (ora 14:00), urmate de festivitatea de premiere. Asadar, trei zile cu handbal de calitate, în care spectatorii vor avea acces gratuit.

O nouã victorie pentru HC Vaslui

Dupã victoria de miercuri de pe teren propriu, scor 43-35, cu Stiinta Municipal Bacãu, echipa antrenatã de Sandu Iacob le-a oferit sansa adversarilor sã-si revansa, joi, pe terenul lor. Bujor & comp si-au arãtat superioritatea si în meciul retur, impunându-se la sapte goluri diferentã, scor 32-27. Este a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate pentru HC Vaslui în aceastã perioadã de pregãtire.