|

Regulament postare comentarii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti posta comentariile dumneavoastra pe site-ul www.vrn.ro.

1. Limba folosita pentru postarea comentariilor este romana.

2. Incercati sa nu faceti abuz de scrierea cu majuscule.

3. Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati ceilalti participanti la discutii doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere. Daca un utilizator incalca aceste reguli, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a-i restrictionat accesul la postarea de comentarii.

3. Fiecare persoana care posteaza comentarii este responsabila de continutul mesajelor sale. In acest sens, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea privind opiniile membrilor si nici nu raspunde de reclama negativa/pozitiva care apare pe forum.

4. Mesajele scrise pe site-ul www.vrn.ro devin proprietatea www.vrn.ro. Membrii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.

5. Nu se admit  comentarii care contin reclame explicite la site-uri, forum-uri, firme sau de orice alta natura.

6. Nu se admite folosirea comentariilor pentru promovarea serviciilor.

7. Puteti publica adrese de email in mesaje, dar pe raspunderea dumneavoastra. Site-ul www.vrn.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme pe care le puteti intampina in urma publicarii adresei de email.

8. Va rugam sa nu publicati link-uri catre site-uri concurente. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul sa le stearge.

9.Comentariile care nu respecta acest regulament pot fi editate/sterse de catre administratorul site-ului.

10. Administratorul  poate decide stergerea/ editarea comentariilor precum si “blocarea” userilor. Deciziile acestora nu pot fi influentate de membrii care participa la discutii in cadrul sectiunii „Comentarii” de pe site-ul www.vrn.ro.

11. Daca administratorul considera ca anumite comentarii contin reclama, poate posta un mesaj de atentionare sau poate proceda la stergerea imediata a respectivului comentariu.

12. In cazul in care publicati un articol/extras dintr-un articol sau orice text care nu va apartine, va rugam sa obtineti acordul prealabil al autorului sau sa indicati sursa.

13. Nu se admite inregistrarea pe site cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme. In aceste cazuri, administratorul isi rezerva dreptul de a sterge numele prespectiv.

14. vrn.ro isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie comentariile care nu sunt de interes sau care creaza tensiune si dezacord in cadrul comunitatii. De asemenea vrn.ro nu este obligata sa dea explicatii publice in legatura cu deciziile luate de catre administrator.

15. Comentariile conflictuale sau potential generatoare de conflicte in cadrul comunitatii sau subiectele care nu prezinta un interes general pot fi sterse/editate de catre administrator prin autosesizare sau la solicitarea scrisa a tertilor trimisa prin email. Administratorul site-ului nu este obligat sa stearga/editeze comentariile in cauza, daca ele nu contravin prezentului regulament.

16. Prin acceptul dumneavoastra de a participa la discutii in cadrul sectiunii „comentarii” de pe site-ul www.vrn.ro, se intelege ca ati citit si acceptat integral prezentul regulament.

17. Regulamentul poate fi modificat oricand de catre administrator fara a fi necesar sa fie anuntati toti membrii. Fiecare membru isi asuma obligatia de a reciti periodic acest regulament.

18. Pentru orice nelamuriri, probleme sau reclamatii va rugam sa ne contactati folosind adresa de email club@walmark.ro.