|

REPETITIE PENTRU INTER

„Galben-verzii” si-au fâcut încãlzirea pentru meciul de joi

LA PAS… Fãrã a se forta prea tare, Vasluiului s-a impus la pas în fata Gloriei Bistrita. Milanov, Marius Niculae si Sburlea au semnat golurile „galben-verzilor” si au adus echipei linistea necesarã înaintea meciului cu Inter. Marius Sumudicã si-a dus elevii direct la Piatra Neamt, acolo unde vor sta în cantonament pânã la ora partidei din Europa League.

Dupã patru meciuri fãrã victorie “galben-verzii” si-au regãsit cadenta în Ardeal. FC Vaslui nu a strãlucit cu Gloria, dar diferenta de pe tabelã a fost fãcutã de valoarea individualã. Marius Sumudicã l-a titularizat pentru prima oarã pe Dacian Varga si l-a trimis pe acesta în flancul drept, în locul lui Antal. Jucãtorul împrumutat de la Sportul nu a fãcut cel mai bun joc al sãu dar a reusit sã dea o pasã de fol pentru Marius Niculae, cel care a punctat în minutul 48. scorul fusese deschis în minutul 37, de Milanov, bulgarul urmãrind un balon trimis în barã de acelasi Marius Niculae. “Galben-verzii” au controlat jocul pe toatã durata celor 90 de minute si nu au avut nici o clipã emotii cã ar putea rata victoria. Tabela a fost închisã în ultimul minut de joc de Sabrin Sburlea, scãpat singur cu portarul dupã o pasã excelentã trimisã de Sânmãrtean.

La finalul jocului, Marius Sumudicã s-a declarat multumit de jucãtorii sãi si a spus cã echipa va începe abia de acum înainte sã adune puncte. “A fost un meci controlat de noi de la început pânã la sfârsit. Puteam sã cîstigãm la un scor mult mai mare, mai avem mult de muncã. Se putea mai mult, puteam sã avem mai mult de 8 puncte în campionat. Sunt totusi multumit, am scãpat de adversari grei. Dupã jocul cu Steaua, care va fi unul greu, vom începe sã acumulãm puncte” a declarat antrenorul Vasluiului.