|

Revoltãtor: si-a rãpit fiul si a fugit în lume cu amantul

Dramã conjugalã

FÃRÃ INIMÃ…. Un caz revoltãtor se întâmplã în aceste zile, în comuna Drânceni! O femeie si-a “rãpit” propriul copil, ca sã fugã în lume cu amantul, fãrã sã mai priveascã înapoi. Sotul acesteia, aflat la muncã peste hotare, a primit doar un mesaj scurt, prin care nevasta îi spunea “adio” si îi recomanda sã nu o mai caute niciodatã. Omul a revenit val-vârtej în tarã, pentru a vedea ce se petrece. A mers la scoala din Ghermãnesti, ca sã dea de urma fiului, elev în clasa a VII-a, însã a aflat cu stupoare cã sotia sa reusise sã-i scoatã toate documentele copilului într-o singurã zi, dupã ce a mintit cu nerusinare reprezentantii unitãtii de învãtãmânt. Le-a spus o poveste duioasã, despre cum vrea sã îsi ducã bãiatul la tatãl sãu, în strãinãtate, arãtând o procurã pe care omul o semnase anterior, fãrã sã se gândeascã o clipã cã femeia are gânduri rele. Bietul om a mers apoi la Politia din comunã, ca sã cearã sprijin, pentru gãsirea fiului, dar si a sotiei, despre care avea informatii cã pãrãsiserã România, în masina amantului. “Am fãcut plângere pentru pãrãsire de domiciliu”, a spus sotul trãdat. Ei bine, poate cã situatia aceasta ar putea pãrea doar o altã dramã conjugalã, cauzatã de distanta impusã între soti, ca urmare a muncii peste hotare, însã, când este vorba despre un copil minor, rãpit din familia tatãlui, atunci lucrurile se complicã. Deznãdãjduit, bãrbatul trãdat a mers la mormântul fiului sãu cel mare, de 20 de ani, pe care l-a pierdut în 2018, într-un accident rutier cumplit. S-a fotografiat lângã cruce si a scris un mesaj dureros. “Aceastã femeie nu are suflet! Omul si-a îngropat bãiatul cel mare acum 2 ani, iar acum ea i l-a luat si pe cel mic, fugind cu amantul! Muncea prin strãini, îi trimitea bani, se purta frumos cu ea, dar iatã care i-a fost rãsplata. Oamenii buni nu au noroc”, au spus sãtenii din localitatea Râsesti.

Un bãrbat în vârstã de 49 ani, din satul Râsesti, comuna Drânceni, Gabriel Dãnilã, a sesizat la Politie faptul cã sotia, cu care are mai bine de 20 de ani de cãsnicie, a pãrãsit intempestiv domiciliul, luând cu ea si copilul, pentru a-l duce…nu se stie unde. Omul se afla la muncã în strãinãtate, unde lucreazã de aproape 5 ani, când a primit un mesaj de adio, de la nevastã. Fãrã prea multe explicatii, aceasta i-a recomandat sã nu o caute nici pe ea, nici pe copilul în vârstã de 14 ani. În cel mai scurt timp, omul a revenit în tarã. A mers la scoalã, unde a aflat cã sotia sa tocmai ce fusese sã îi cearã foaia matricolã si celelalte acte ale copilului, mintind cã trebuie neaparat sã pãrãseascã tara, ca sã ajungã la sot. “Doamnele de la scoalã au vãzut cã pare a fi ceva în neregulã cu ea, dar i-au dat toate documentele, pentru cã solicitarea era legalã. Le-a mintit, le-a spus cã sotul vrea ca bãiatul sã învete în strãinãtate, întrucât e prea mare durere aici, din cauza celuilalt fiu mort în accident. A spus cã bãiatul cel mic se duce des la mormântul fratelui si suferã. Si îl duce în strãinãtate la tatãl lui, ca sã uite de durere. Nimeni nu si-a închipuit cã ea avea bagajele în masina amantului, cum s-ar zice, iar copilul era luat si dus, fãrã ca tatãl habar sã aibã. “Ea s-a dus cam pe 10 – 11 februarie la scoala Ghermãnesti, dupã acte”, au povestit apropiatii. Femeia detinea, ce-i drept, o procurã semnatã de sotul ei, pe baza cãreia putea sã scoatã legal copilul din tarã. Omul o semnase, fãrã a bãnui nicio clipã planul nevestei.

Mai rãu ca “Vulpita”: si-a luat amantul din Chersãcosu si a fugit în lume!

Sotul trãdat a povestit la Politie cele întâmplate si a dat inclusiv numãrul masinii cu care a aflat cã i-a fugit sotia. “El a aflat de amantul ei. E unul din Chersãcosu, are familie si el, din câte am înteles. Gabriel e un bãiat nemaipomenit. Un bãiat bun, cuminte, care nu a avut noroc. A muncit pe brânci mereu. A fãcut casã frumoasã. Lucra în strãinãtate de vreo 5 ani si trimitea bani acasã mereu. Acestei femei nu îi lipsea nimic. A venit acasã de sãrbãtori, ca oricare om, la familie, încãrcat cu de toate. Nu stia el ce are ea în cap. Acum a aflat cã ea avea pe amantul din Chersãcosu”, povestesc apropiatii. Pe copil, femeia l-a încântat cu daruri. “Gabriel a gãsit în casã o facturã de la Flanco, cu care se cumpãrase un joc scump pentru bãiat. Probabil i s-a spus cã, uite ce jucãrii îti luãm noi, uite ce o sã ai. Si l-au convins sã îsi pãrãseascã tatãl. Îsi va da el seama repede cã nimeni pe lume nu e ca pãrintele tãu”, au spus sãtenii, care, cei mai multi dintre ei, îi dau dreptate bãrbatului. “Poti sã te desparti frumos de un om. Nu fugi în lume cu amantul, cãsãtoritã fiind, cã nu esti în filme. Femeie fãrã suflet”, au criticat-o rudele bãrbatului trãdat.

“A lovit-o amorul, dupã ce si-a îngropat fiul cel mare!”

Necazul lui Gabriel a fost fãcut public chiar de el, cãci, cuprins de deznãdejde, a mers la cimitir, la mormântul fiului sãu cel mare, Ionut Gabriel Dãnilã. Poza fãcutã lângã mormânt si cuvintele sale dureroase, i-au fãcut pe multi sã îi înteleagã suferinta. Fiul decedat fusese victima unui accident, în 2018, în timp ce se afla într-o masinã cu prietenii sãi. Tragedia a fost una care a înmãrmurit o comunã întreagã, cãci au fost mai multi tineri implicati, iar Ionut, un bãiat cuminte si muncitori, si-a piardut viata. “Vã dati seama ce a însemnat pentru aces tom, sã îsi piardã fiul atunci. Dar acum, vã dati seama, la doi ani distantã, propria sotie sã i-l ia si pe fiul cel mic, si sã fugã în lume cu amantul? Cum sã lovesti atât de tare un om? Ce fel de femeie e aceasta? Are 41 de ani, o vârstã în care trebuia sã fie cu mintea asezatã. Stii cã un bãiat i-a murit, iar pe al doilea i-l furi într-o noapte? Oare nu o doare sufletul? E foarte tragicã situatia aceasta. Multi dintre noi avem de învãtat din ea. Oamenii buni nu au noroc. Unele femei nu stiu sã aprecieze un bãrbat cuminte si muncitor. A lovit-o amorul, dupã ce si-a îngropat fiul cel mare. Rusine! Dumnezeu nu doarme”, a reactionat o rudã a bãrbatului. “O parte din inima mea e în cer, dar tata are doi îngeri. Voi lupta pentru voi”, a fost mesajul tatãlui trãdat.