|

Români lăsați în aeroport. Li s-a închis ușa în nas deși aveau bilete cumpărate de mai bine de o lună

Călătorii unei curse TAROM au rămas în aeroport, deși își rezervaseră bilete încă de luna trecută. Una dintre victime: o pasageră a cursei Oradea-București care a relatat cum i s-au închis porțile în nas. Angajații TAROM au vândut mai multe locuri decât cele din avion. Cu bilete dus-întors, pe ruta București-Oradea, rezervate încă din luna octombrie, Oana spera să ajungă acasă așa cum își programase: pe 1 decembrie. Ghinionul ei. În aeroportul din Oradea, poarta era închisă.

„Am cumpărat bilet dus-întors pe ruta București-Oradea, 29.11-plecarea și 01.12 întoarcerea. Am ajuns la aeroport în Oradea, însă poartă era închisă pentru că zborul era overbooked. Au vândut 51 de bilete pentru 48 de locuri în aeronavă”, ne-a transmis Oana, la scurt timp după ce a rămas în aeroport.

Aeronava TAROM care trebuia să o aducă în Capitală a mai lăsat„pe jos”, alte două persoane. Au dat bilete după principiul „primul sosit, primul servit”, ca la piață, fără să țină cont de rezervări. …https://www.bzi.ro/romani-lasati-in-aeroport-li-s-a-inchis-usa-in-nas-desi-aveau-bilete-cumparate-de-mai-bine-de-o-luna-3827754