|

România, mamã bunã pentru toate fiicele si fiii ei

PUBLICITATE ELECTORALA

SPERANTÃ…Fiecare aveti pe cineva drag plecat din tarã. Peste 4 milioane de femei si bãrbati în plinã putere au fost alungati de nevoi, departe de casã. Au luat cu ei o parte din sufletul si inima României. Alegerile din 26 mai ne oferã o mare sansã, pe care PNL o pune deja în realitate si se obligã sã o împlineascã: sã facem din România acasã pentru toti românii, oriunde s-ar afla. O mamã bunã pentru toti copiii ei. Tara în care celor dragi, plecati departe, le-ar plãcea sã se întoarcã.

România are o ranã vie, o rupturã dureroasã provocatã de dispretul arãtat de PSD-ALDE fatã românii plecati. De aceea, prioritatea PNL este vindecarea relatiei dintre tara mamã si fiicele si fiii ei. Marea bogãtie a României sunt oamenii. Marea obligatie a României este viitorul copiilor ei. Suntem frati si trebuie sã fim împreunã – spiritual, sufleteste, în credintã si la marile hotãrâri care implicã soarta tuturor.

Pentru o tarã în care sã-ti cresti copiii: patru milioane de alocatii majorate de PNL

Patru milioane de copii au primit, începând cu luna mai, alocatia dublatã de PNL. E o veste bunã pentru mamele care muncesc din greu, sezonier, în agricultura altor tãri, iar copiii le-au rãmas acasã cu bunicii. Ne vom bate sã indexãm alocatia majoratã cu rata inflatiei pentru cã valul de scumpiri ridicat de guvernarea PSD-ALDE a ajuns la cote alarmante, pe care le resimtiti cu totii, cei de acasã. Nu e mult, dar e un început bun, semnul cã se poate. Grija fatã de copii si de tineri nu este vorbã goalã în localitãtile conduse de liberali. La Cluj-Napoca, administratia PNL a pus la punct transportul scolarilor din ciclul primar, cu autobuzul, de acasã la scoalã si retur. Copiii si tinerii au scoli moderne, renovate, terenuri de sport, piste de bicliclete. Oradea îsi renoveazã scolile si spitalele dupã ce si-a modernizat transportul si infrastructura rutierã. Suceava si Aradul au unele dintre cele mai modern dotate spitale din România. Timisoara are cea mai extinsã retea pietonalã, este prietenoasã cu familiile si mamele cu copii. Marele obiectiv al PNL este sã facã din România tara în care sã îti placã sã trãiesti si sã rãmâi. România în care se poate trãi ca în Vest. România care îsi creste copiii acasã. Aceastã Românie existã deja, în multe orase si comune conduse de liberali. Aduceti-o si la voi acasã si, astfel, îi veti readuce si pe cei dragi, aflati acum la mii de kilometri de voi! Totul începe cu un vot, la 26 mai!

DA la referendum! DA ca sã vã puteti întoarce acasã!

PROMISIUNE…PNL si europarlamentarii sãi se bat ca drepturile fratilor, surorilor si copiilor vostri aflati în Marea Britanie sã fie pãstrate si dupã Brexit. Puteti vorbi mai lesne si mai ieftin la telefon cu rudele din strãinãtate pentru cã europarlamentarii PNL au obtinut eliminarea unor taxe la telefonia mobilã. PNL va lupta pentru introducerea votului electronic pentru românii din diaspora. Românii de afarã trebuie sã aibã un cuvânt de spus fatã de viitorul tãrii, de viitorul lor. O pot face si la referendumul despre justitie, spune Rares Bogdan, numãrul unu pe lista candidatilor PNL la europarlamentare: “Cu coruptie la vârful statului, legi care fac amnistie si gratiere mascatã sau pe fatã, ordonante date peste noapte fãrã consultarea mediului de afaceri, România nu se poate dezvolta, iar tinerii români si investitorii vor continua sã plece din tarã. DA la Referendum echivaleazã cu un mesaj fierbinte adresat românilor de pretutindeni: luptãm la baionetã pentru a crea conditiile sã vã puteti întoarce acasã! Haideti la vot pe 26 mai!”

(La comanda PNL, Cod unic mandatar 41190007)