|

Românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49! Blestem sau fatalitate: și în străinătate, milionarii de la loterie mor pe capete

”Banii n-aduc fericirea, ci numărul lor”, se spune. Doar că numărul mare al banilor poate aduce moartea. Cel puțin atunci când te îmbogățești de pe urma unui câștig la loterie.

Există un blestem al câștigătorilor la loterie? O fatalitate atât de mare încât după un noroc atât de mare urmează un necaz uriaș sau chiar o moarte? Dacă ne luăm după statistici, s-ar spune că da.

În România ultimilor ani sunt mai multe cazuri de câștigători la Loto care au murit la puțină vreme după ce au încasat marele pot. Alți zeci au rămas faliți sau măcar mai săraci decât înainte. Și vorbim doar de câștigătorii care au acceptat să le fie declinată identitatea.

Ei sunt românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49!

Lista morților suspecte poate fi dechisă de gălățeanul Andrei Butnaru, ultimul câștigător al marelui premiu la Loto 6/49. Acesta a fost găsit mort în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unui stop cardiac. Bărbatul încasase 4,9 milioane euro în 2019 iar la decernarea CEC-ului, el a rostit următorea frază: ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”.

Agronomul Gheorghe Ciubotaru din Botoșani, în vârstăă de 62 de ani, a câștigat 340.000 lei la 5/40. Toată viața visase la un automobil puternic și super-tehnologizat, așa că primul drum l-a făcut la o reprezentanță auto de unde și-a achiziționat o mașină germană. După câteva luni, el a fost victima unui accident provocat chiar de el, în care și-a și pierdut viața. El a încercat să facă o depășire, a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz care circula regulamentar.

Dumitru Tărniceru a câștigat în 1997 aproape 130.000 dolari, o sumă mare pentru acele vremuri. Fericirea a durat doar doi ani, pentru că în 1999, botoșăneanu a făcut infract și a murit. Constantin Iațco, fost șef al Camerei de Comerț Iași a murit în 2014, chiar în ziua în care împlinea 60 de ani. Cu câteva zile înainte, el ghicise 4 numere la 5/40 și câștigase 8.000 euro. El nu a mai apucat să-și ridice premiul cu care intenționa să le facă cinste prpietenilor pentru că a făcut un a făcut stop-cardiac. Familia spunea că acesta își verifica periodic sănătate și nu se știa să aibă vreo problemă din acest punct de vedere….https://www.wowbiz.ro/romanii-care-au-murit-dupa-ce-au-castigat-la-loto-6-49-blestem-sau-fatalitate-si-in-strainatate-milionarii-de-la-loterie-mor-pe-capete-20092289?utm_source=cross&utm_medium=adevarul&utm_campaign=https://wowbiz.ro/romanii-care-au-murit-dupa-ce-au-castigat-la-loto-6-49-blestem-sau-fatalitate-si-in-strainatate-milionarii-de-la-loterie-mor-pe-capete-20092289