|

RUSINE, RUSINE, RUSINE (foto)

Fãrã antrenor, fãrã echipã, fãrã orizont

PENIBILI… “Galben-verzii” si-au bãtut joc de Cupa României, fiind eliminati fãrã drept de apel de divizionara secundã FC Botosani. Jocul foarte prost al vasluienilor l-a scos din sãrite pe Adrian Porumboiu, cel care a coborât pe gazon si aproape cã l-a luat la bãtaie pe Sabrin Sburlea.

INDOLENTI… Toti fotbalistii care au intrat ieri pe teren au demonstrat cã nu meritã sã îmbrace tricoul “galben-verde”. Rezerve sau titulari de drept, cu totii au fost penibili în fata unui adversar mult sub nivelul Ligii I. Rãmas antrenor principal dupã plecarea lui Sumudicã, Iordãnescu Jr nu a adus nimic nou în jocul echipei si asta desi a încercat sã introducã “sânge proaspãt” în teren. Cu o formatie alcãtuitã din jucãtori care nu prea au evoluat în acest sezon, FC Vaslui s-a vãzut în dese rânduri depãsitã de un adversar pentru care Cupa României nu reprezintã un obiectiv. În prima reprizã “galben-verzii” nu au avut decât vreo douã ocazii mãrunte de poartã, iar la pauzã putea fi 2-0 pentru botosãneni, dupã o barã transversalã si o reluare imprecisã din doar cinci metri. Iordãnescu i-a trimis în partea a doua pe teren si pe Antal, Sânmãrtean si Niculae, însã prezenta acestora pe gazon nu a adus mai nimic nou în jocul echipei. Mai mult, oaspetii aveau sã dea lovitura în minutul 63, atunci când noul intrat Valeriu Bordeanu a prins un sut de zile mari de la 20 de metri, sut ce l-a lãsat spectator pe Straton. A urmat o jumãtate de orã în care “galben-verzii” au încercat sã egaleze, dar în multe momente s-au fãcut de râs în fata unei echipe mediocre. Drept pedeapsã, antrenorul si-a scos jucãtorii la o sedintã de pregãtire imediat dupã meci. “Galben-verzii” s-au antrenat pe “Municipal” aproximativ o orã dupã care au fost convocati de urgentã la o sedintã condusã de Adrian Porumboiu.

Sburlea, la un pas sã fie pãlmuit

Finalul jocului l-a surprins pe Adrian Porumboiu pe banca tehnicã, finantatorul Vasluiul fiind enervat la culme de evolutia fotbalistilor sãi. Acesta a pãtruns pe gazon si, dupã ce i-a certat pe mai multi jucãtori, a mers tintã la Sabrin Sburlea si i-a reprosat acestuia faptul cã se saluta prea prieteneste cu adversarii. Patronul a ridicat mâna deasupra capului, dar s-a oprit la timp, înainte sã îl loveascã pe fotbalist. „Nu l-am lovit pe Sburlea,. Doar l-am atentionat! Sburlea m-a nemultumit tot jocul deoarece parcã era la un casting, trebuia sã joace într-un film si îsi aseza pãrul, sprâncenele iar la final se mai si pupa cu adversarii, de asta m-a deranjat. Evolutia lui de azi a fost sub orice criticã, a fost o corvoadã pentru el faptul cã a jucat, de parcã l-am scos la munca câmpului. Este foarte rusinos cã am fost eliminati, dar nu este rusinea mea, este rusinea lor. Mã uitam la Botosani cum dãdeau cu stângul în dreptul si îmi era mie jenã…sã te scoatã o echipã de asta? Esti penibil!”, a declarat Adrian Porumboiu.