|

S-au găsit soluţii pentru amenajarea unui nou padoc pentru câinii fără stăpân din Galaţi şi împrejurimi

Primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare că discuţiile privind amenajarea unui nou padoc pentru câinii fără stăpân au intrat în linie dreaptă şi că deja s-a găsit soluţia pentru a rezolva problema nu doar pentru Galaţi, ci şi pentru împrejurimi.
„Astăzi a avut loc şedinţa operativă cu primarii localităţilor alături de care vom pune în curând bazele unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară care să poată prelua gestionarea câinilor fără stăpân atât de la nivelul municipiului Galaţi cât şi de pe raza localităţilor Şendreni, Odaia Manolache, Tuluceşti, Vânători şi Smârdan. Terenul identificat pentru realizarea unui padoc este situat între comunele Vânători şi Tuluceşti. Până pe data de 26 ianuarie vor fi gata actele, astfel încât să putem aproba în şedinţa Consiliului Local înfiinţarea acestei asociaţii. Noul padoc ar putea fi operaţional până la finele acestui an”, a scris ieri pe facebook primarul Galaţiului.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/s-au-gasit-solutii-pentru-amenajarea-unui-nou-padoc-pentru-cainii-fara-stapan-din-galati-si-imprejurimi.html