|

Sadomasochistul din Perieni a tras piciorul. Fiica sa l-a urmat în puscãrie

Georgiana Brăescu

SOCANT… Fiica sadomasochistului din Perieni a fost si ea arestatã. Tatãl ei, Gheorghe Bãriescu a tras piciorul si astfel se face dreptate în cazul prostituatei umilite, bãtute si violate. Aceasta jurã cã se lasã de meserie, dupã ce a trãit cosmarul vietii ei, comparabil doar cu chinurile iadului. Fiica bãrbatului din Perieni a fost acuzatã cã si-a ajutat tatãl în mod direct pentru a o lega si aruca în pãdure pe Mihaela B, dar cã a si tâlhãrit-o. Dupã ce a fost retinutã si a primit mandatul de arestare, ieri, Protectia Copilului l-a securizat pe bãietelul de un an si opt luni al tinerei, fiind dat unui asistent maternal.

Ancheta în cazul lui Gheorghe Brãescu, de 40 de ani, din comuna Perieni, cel care a violat, bãtut, tâlhãrit, legat si bãgat în sac o prostituatã pe 11 noiembrie noaptea, aruncând-o în pãdure ca sã moarã, a luat o turnurã dramaticã. Monstrul si-a târât în toatã aceastã poveste perversã si fiica de numai 20 de ani, Georgiana, care are un copil minor de 1 an si 8 luni. Fata se afla la tatãl ei când acesta a venit cu prostituata de la Bârlad, cu taxiul. Dupã ce tatãl pervers a încercat sã-si punã în practicã fanteziile sadomasochiste cu prostituata Mihaela B., iar aceasta nu a vrut, a început calvarul pentru ea. Bãrbatul a bãtut-o bine, a violat-o si apoi, asa cum au reusit sã stabileascã politistii, ajutat de fiica sa, a legat femeia de mâini si de picioare, au tâlhãrit-o de telefon, bijuterii si bani, iar apoi bãrbatul a dus femeia noaptea în pãdure, peste dealurile Perienilor, abandonând-o pe un drumul spre Mânzati, comuna Ibãnesti. „Din cercetãri a reiesit cã a fost participantã la comiterea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, ajundu-si tatãl sã o lege pe victimã si i-a sustras si telefonul acesteia”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Pe 14 noiembrie, Georgiana Brãescu a fost dusã în fata magistratilor judecãtoriei Bârlad, cu propunere de luare a mãsurii arestãrii preventive pentru 30 de zile. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea procurorului de caz. „Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad privind pe inculpata: – Brãescu Georgiana, pentru sãvârsirea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal. Dispune arestarea preventivã a inculpatei Brãescu Georgiana, pentru durata de 30 de zile. Dispune înstiintarea, de îndatã, a Directiei Generale de Asistentã Sociala si Protectie a Copilului Vaslui, în vederea luãrii mãsurilor legale de ocrotire privind pe copilul inculpatei.” este sentinta afisatã pe site-ul Judecãtoriei Bârlad.

Copilul securizat la asistentã maternalã, tatãl micutului, în lacrimi!

Ieri o echipã de la DGASPC Vaslui a fost la Perieni, la familia Georgianei Brãescu, unde a fãcut o anchetã socialã din care a reiesit cã tatãl bebelusului nu se poate ocupa de el, având în vedere faptul cã mama este în arest pentru cel putin 30 de zile. „Copilul era în grija tatãlui, dar având în vedere vârsta lui si faptul cã mama are o mãsurã privativã de libertate s-a luat decizia securizãrii în plasament maternal al bebelusului de un an si opt luni”, a mentionat Irinia Câmpeanu, purtãtorul de cuvânt al DGASPC Vaslui. Dupã plecarea celor din sistemul de protectie, tatãl micutului a rãmas plângând si s-a dus la Primãrie sã cearã ajutor, dar din pãcate nimeni nu poate face nimic. Monstrul sadomasochist din Perieni a reusit ca pentru poftele sale bolnãvicioase sã scarifice familia fetei sale, pe care a târât-o dupã el în închisoare si l-a despãrtit pe propriul nepot de pãrintii sãi!

Prostituata s-a jurat cã se lasã de meserie, dupã „întâlnirea” cu Gheorghe sadomasochistul

DECIZIE… Conform unor surse din comuna Iana, Mihaela B., care are state vechi în profesarea celei mai vechi meserii din lume, se pare cã s-a lecuit de prostitutie, dupã pãtania cu Gheorghe Brãescu. A declarat unor apropiati cã nu-i mai trebuie în viata ei asa ceva, îsi va cãuta altã sursã de venit. Vã reamintim cã Gheorghe Brãescu este cunoscut în Perieni ca fiind sado-masochist, iar o partidã „de sex” cu acesta se termina de cele mai multe ori cu administrartea unei bãtãi serioase partenerei. Asa s-a întâmplat si cu Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, pe care tocmai o agãtase de pe stradã. Din cercetãri a reiesit cã aceasta a mers la el de bunã voie, nu cã a fost rãpitã! Numai cã, odatã ajunsi acasã, bãrbatul „înfierbântat” a sãrit pe biata prostituatã cerându-i sã facã sex sãlbatic, cu lovituri si biciuri, numai cã femeia nu a vrut! Asa cã Gheorghe Brãescu a început sã o batã, a întretinut relatii sexuale prin constrângere, a legat-o apoi de mâni si picioare, ajutat de fiica lui mai mare, Georgiana. Nu a fost destul cât a lovit-o pe Mihaela B., Gheorghe Brãescu si fiica sa au deposedat-o si de telefon, de bijuterii (cercei, inele) si de o sumã de bani, prejudiciul fiind stabilit la 1000 de lei. Dupã ce si-a satisfãcut poftele si a furat tot ce putea de la prostituata ghinionistã, Brãescu a bãgat-o în cãrutã si a dus-o undeva într-o pãdure, între comuna Perieni si comuna Ibãnesti.