|

Sãlbaticul Susanu din Bârlad i-a scos ochiul unui om nevinovat!

CULMEA CERCETÃRILOR….Caz incredibil la Bârlad, petrecut în fata unui bar din zona Gãrii, unde mai tot timpul se petrec fapte reprobabile. Un bãrbat de 50 de ani, din Bârlad, astepta în jurul orelor 21:30 un taxi, chiar în fata localului, iar dintr-o datã un individ, Ionut Susanu, cunoscut ca un tip extrem de violent, cutitar si consumator de alcool, l-a lovit cu o sticlã în cap. Bãrbatul a cãzut secerat la pãmânt, în urma loviturii puternice la cap si la ochi. Abia dupã ce l-a atacat, Susanu si-a dat seama cã l-a confundat pe om. Ambulanta chematã la fata locului l-a transportat la spitalul din Bârlad, iar în timpul noptii a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, unde se aflã la ATI Reanimare în stare foarte gravã, medicii fiind rezervati în privinta sanselor de supravietuire. Desi omul lovit se zbate între viatã si moarte, politistii bârlãdeni au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, plus amenintare, pe numele „presupusului” autor, Ionut Susanu, de 30 de ani! Sã mai precizãm cã, la fel ca si pe strada Vasile Pârvan, în zona peronului si a statiei CFR Bârlad, sunt câteva cosmelii cu nume de “local”, frecventate de tot felul de betivani si drogati. Si când te gândesti cã zona se numeste „Piata Tricolorului”, poti usor sã-ti imaginezi cã acele cosmelii si clientii lor, betivi si infractori sadea, sunt „asimilati” cu orasul nostru!

O bãtaie incredibilã, care a avut loc în seara de 31 martie a pus în pericol viata unui bârlãdean de 50 de ani. Acesta se zbate între viatã si moarte dupã ce, asteptând un taxi în fata unui local din zona Statiei CFR, a fost lovit în cap de un individ de 30 de ani, care a iesit din local, cu o sticlã de bere plinã. Imediat omul a cãzut ca secerat si toatã fata sa era numai sânge, iar un ochi îi iesise afarã din orbitã. S-a sunat la 112, fiind trimisã imediat o ambulantã care l-a stabilizat si l-a transportat la spitalul din Bârlad, la CPU. Bãrbatul era în stare foarte gravã. „Bãrbatul de 50 de ani a fost adus de SAJ Vaslui din loc public, policontuzionat prin agresiune. Diagnosticul este unul grav: traumatism cranio-facial, fracturi multiple sinusuri maxilare – hemosinus maxilar bilateral, fracturã piramidã nazalã, fracturã arcada zigomaticã stângã, fractura perete lateral cavitate orbitalã bilateralã. A fost dirijat cãtre sectia Buco-Maxilo-Facialã din cadrul Spitalului Judetean Vaslui.”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean. La Vaslui, bãrbatul a fost internat la ATI Reanimare, unde este în stare foarte gravã. „Bãrbatul este în stare foarte gravã, cu prognostic rezervat. El s-a decompensat nu atât în urma bãtãii, cât din cauza altor boli cronice de care acesta suferã. Prognosticul medicilor din ATI Reanimare este rezervat în privinta sanselor de supravietuire”, a precizat Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui.

Agresorul, un tânãr extrem de violent, a confundat victima!!

Iatã cum a fost posibil ca un bârlãdean bolnav si fãrã a avea nicio legãturã cu agresorul Ionut Susanu, de 30 de ani, sã ajungã pe patul de moarte! A fost confundat de Susanu cu tatãl unei fete pe care el a agresat-o în localul cu pricinã din zona Gãrii! „Pe 31 martie, în jurul orelor 21:30, s-a sunat la 112, unde ni s-a sesizat cã undeva în zona Gãrii Bârlad, douã persoane sunt agresate de un tânãr de 30 de ani, din Bârlad. Este vorba despre o femeie de 45 de ani si un bãrbat de 50 de ani, din Bârlad. Pe fondul unui conflict mai vechi, femeia a fost lovitã de prezumtivul agresor, iar bãrbatul de 50 de ani a fost confundat de acesta. În cauzã s-a deschis dosar penal pentru loviri si alte violente, si amenintare”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Ionut Susanu, cunoscut de bârlãdeni, în special de tineri, ca un individ de joasã spetã, violent, betiv, drogat si recidivist – a comis infractiuni tot cu violentã, a agresat duminicã seara o fatã de 16 ani, în localul din zona Statiei CFR Bârlad. Aceasta s-a supãrat si a mers sã-si cheme pãrintii. A venit doar mama fetei, femeia de 45 de ani, iar Ionut Susanu n-a acceptat sã fie luat la ceartã si a luat-o la bãtaie! Dupã care a plecat nervos din local si a dat afarã peste bãrbatul de 50 de ani, care astepta taxiul. Crezând cã este tatãl fetei pe care a agresat-o, l-a lovit pe bietul om nevinovat, cu o sticlã plinã cu bere peste fatã. Sticla s-a spart si i-a scos omului ochiul stâng, i-a spart nasul, capul… Aproape cã l-a omorât pe loc! Si ca un fãcut, omul nevinovat trage acum sã moarã la spital, iar politistii îl cerceteazã pe Ionut Susanu în libertate!

CITITI AICI: http://www.vremeanoua.ro/agresorul-nu-este-pericol-public-martorul-salvator-da

SI AICI: http://www.vremeanoua.ro/cutitarul-susanu-din-barlad-ramane-in-arest-preventiv

SI AICI: http://www.vremeanoua.ro/s-au-luat-la-bataie-din-cauza-muschilor