|

Salvati-o pe Alexandra, fetita care îsi doreste ca dar de la Mos Crãciun, sã trãiascã!

MINUNE… O fetitã de numai 7 ani din comuna Bãcani, unicul copil al familiei Chiriac, operatã de aplazie medularã într-o clinicã din Roma, strigã dupã ajutor! Alexandra vrea o minune de Crãciun! A mãrturisit cã singurul cadou pe care si-l doreste de la Mos Crãciun este sã rãmânã în viatã! O putem ajutã sã-l primeascã, are nevoie de doar 500 de euro!

Împreunã  putem sã salvãm viata unui copil care îsi doreste cu disperare sã se joace, sã radã si sã îsi bucure pãrintii. Este diagnosticatã cu „Aplazie Medularã”, pentru care pãrintii au fãcut un efort urias si au mers cu ea la operatie. A suferit un transplant medular,  acum trebuie  sã fie permanent , la câteva luni  în Italia, la spitalul “Bambino Gesu” Roma, unde a fost supusã operatiei.  Pãrintii au fãcut eforturi dureroase si costisitoare ca sã-si salveze micuta, iar acum sunt epuizati de tot si toate. Au apelat la Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, iar prin voluntarii din Bârlad, asociatia încearcã sã facã tot posibilul sã ajute familia distrusã de efortul fãcut pentru a-si opera unicul înger. Au o singurã dorinta: sã le trãiascã  micuta  si sã fie sãnãtoasã. „Noi putem sã-i ajutãm. Costurile unui drum în Italia si sederea acolo pentru consult este de 500 euro. Pe 28 noiembrie sunt programati la control. Împreunã, uniti,  am dovedit mereu cã înfaptuim minuni.  Haideti sã facem o minune si pentru micuta Alexandra Chiriac din comuna Bãcani, judetul Vaslui. Puteti dona în contul RO13 RNCB 0260 1116 1206 0017 (Ron), deschis pe numele Chiriac Elena la BCR Bârlad. Sã dovedim cã umanitatea nu a dispãrut!”, a spus Carmen Suciu, presedinta Asociatiei „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt.

Alexandra a mãrturisit cã singurul cadou pe care si-l doreste de Crãciun, este sã rãmânã în viatã! O putem ajuta sã-l primeascã.