|

Scandal de proporții! Un medic este acuzat că și-ar mângâia cele mai frumoase paciente în zonele intime, chiar în cabinetul său! O tânără a povestit totul polițiștilor!

Scandal la Iași după ce o tânără a făcut o postare în mediul online prin care spunea că un medic dentist agresează sexual femei, chiar în cabinetul său. Medicul, Viorel Cușnir, lucrează la un cabinet stomatologic în comuna ieșeană Belcești. El este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei, chiar în cabinetul său.

„Vreau să vă povesteasc pe scurt experiența mea cu dl. doctor dentist „Rusu” (nu îi cunosc numele și cred că Rusu e doar o poreclă), de la cabinetul stomatologic din Belcești. Unii dintre voi mă cunosc, alții nu, dar vă spun sincer că nu am niciun iteres în a vă minți. Vreau doar să vă avertizez. Am fost agresată sexual și, din ce am aflat după incident, au mai fost și alte fete tinere în situația mea”, se arată în postarea de pe Facebook.

„Știu sigur că au mai fost și alte fete în situația mea”

Femeia care a povestit că a fost agresată sexual spune că știe că au mai fost cazuri și le-a îndemnat pe „victime” să meargă la Poliție să depună plângere.

„Eu am depus o plângere la Poliția locală și am înștiințat-o și pe soția domnului dentist, deși aceasta mi-a răspuns într-un mod agresiv și nu mi-a dat crezare. Știu sigur că au mai fost și alte fete în situația mea și, de aceea, le rog să depună plângere la Poliție, pentru a crea un caz mai „bazat” împotriva domnului dentist. Dragi fete și femei, aveți grijă pe mâna cui vă lăsați! Nu înțeleg de ce niciuna dintre femeile agresate nu a acționat măcar cu o declarație la Poliția locală. Cine vrea să mă creadă, să mă creadă, cine nu…asta e, nu pot ajuta pe toată lumea”, se încheie postarea.

A mers la Poliție și a povestit ce s-a întâmplat

În postarea de pe Facebook, femeia a precizat că a mers la Poliție și a depus o plângere. Plângerea de care vorbește nu a fost depusă, însă reporterii BZI au aflat că a mers la Poliție, unde a povestit ce a pățit. Ea le-ar fi spus oamenilor legii că după ce medicul i-a terminat o lucrare dificilă, i-a cerut permisiunea de a o îmbrățișa. Ulterior, femeia a considerat că îmbrățișarea medicului a fost una cu tentă sexuală și a mers la Poliție. Chiar dacă femeia nu a depus o plângere scrisă, polițiștii fac verificări. …https://www.bzi.ro/scandal-de-proportii-un-medic-este-acuzat-ca-si-ar-mangaia-cele-mai-frumoase-paciente-in-zonele-intime-chiar-in-cabinetul-sau-o-tanara-a-povestit-totul-politistilor-3818963