|

Scandal fără precedent în CL Huși: “Nesimțita dracului” și “Prost mai ești” au fost argumentele a doi vechi combatanți! (VIDEO)

BALCI TOTAL… O dimineață furtunoasă a fost azi, la CL Huși! Vechii opozanți, primarul Ioan Ciupilan și consiliera PNL Cătălina Popa, și-au spus vorbe grele, disputa lor verbală fiind una fără precedent. “Nesimțită”, “animala dracului” sau “prost mai ești” – au fost câteva dintre replicile care i-au lăsat mască pe cei prezenți.

Participanții la ședință au avut senzația că bâlciul din marginea orașului s-a mutat pentru câteva minute, chiar în plenul Consiliului Local. O ședință cu puține subiecte pe ordinea de zi, care se anunța a fi mai mult una formală, s-a transformat într-o răfuială teribilă între primar și consiliera Popa. Totul a plecat de la o întrebare a liberalei pe tema numelor de străzi pe care sunt probleme cu extinderea rețelei Gaz Est. Primarul, iritat, probabil, de insistența consilierei Popa, i-a replicat mai acid. Intre două comentarii a strecurat și o aluzie la modul în care Cătălina Popa și-ar fi încheiat cariera profesională ceea ce a stârnit indignarea membrei PNL. “Sunteți o nesimțită”, a întors, brusc, foaia, primarul. “Vă caracterizează”, i-a replicat doamna Popa, cu referire la limbajul folosit. De aici și până la “Prost mai ești”, “animala dracului”, “nesimțită”, etc, nu a mai rămas mult. Vom reveni cu detalii în ediția de mâine a ziarului Vremea Nouă, despre cum a ajuns să se desfășoare o ședință de Consiliu în actualul mandat. (Alina Darie/ Husi)